Diviot seks e milina ama treba da se razgranicis da ne premine vo sado mazohizam tuku ednostavno kombinacija megu neznost i vlecenje i pleskanje
@Prijatelot дека прашањето: Дали ви смета див секс е во најмала рака дебилно. Секс е тоа, или сакаш или не сакаш.
Apsolutno se soglasuvam. Sakaat da se trtat so gjavolot.. kje bidat ebeni! + - zavisi od stepenot na divotijata. Jas poshtuem epten hardcore...
Се зависи од партнерката..доколку и таа ужива во него тогаш се применува..доколку сака понежно..тогаш ги исполнуваме нејзините желби ...иако јас сум повеќе секогаш за подив и поинтензивен секс..
имам мн сликовито размислување.. ме пресмеа значи. и успат онака ревно да дофрла на германски . А да одговорам иначе на темава, обожавам. И нежен сакам ама кога има длабоки чувства иако и тогаш ретко го практикувам, нестрпливо створење сум и да почнеме бавно и нежно ја не сум ја ако не убрзам темпо.
За секс нешто пожестоко, диво и брзо. А за водење љубов се знае, друга приказна. Јас сум ЗА за нешто подиво, иако на бившиот никогаш не му кажав. Ама како ми се сака периодов, има дома да му отидам, па да види што е див секс (таман и да му ја акнам една)