Не само што не ми смета, него најчесто ми е повозбудлив и од водењето љубов И онака со дечко ми по во последно време водиме љубов само кога сме скарани па као демек за помирење ќе си водиме љубов (ya right) ...тоа трае само првите 5-10 минути, после имаме див и најубав секс на светот
На почетокот понежен секс да,зошто сепак треба да се опуштат мускулите и исто така за див секс е потребно женското да е многу влажно.Но откако сето тоа е постигнато дивиот секс е лудило,а и неизбежен!....ммммммм.....
Јас па не сакам диво ми смета, сакам полека, нежно, со многу бакнежи, милување. Се случува повремено малку да бидам поагресивна ама не нешто претерано, само малку .
Не ми смета, ме возбудува. Нормално не секогаш сакам да го практикувам, ама од време навреме интересно е.
i mene ne mi smeta..so decko mi sme imale i div brz seks i prekrasno emotivno vodenje ljubov...taka da... a za bolenje pa ne sum osetila bolka do sea...so ogled na toa koa sum mnogu popalena i sakam div seks ne cuvstvuvam nisto drugo..osven zadovolstvo))mmmmmm
хм.....див секс... баш пред некоја вечер го имавме...кој можеби ќе ни биде и последен за наредните два месеци....битно си поминавме и двајцата прекрасно.....ајде ќе поминат бргу два месеци
Воопшто не ми смета,напротив обожавам.Да баш е интересно кога се почне полека и нежно а потоа диво........прекрасно ми е,едноставно уживам.
Според мене wild sex-от нема голема врска со емоции. Нормално го практикуваш со човекот кој го љубиш, но самиот чин за разлика од `емотивка секс` aka `водење љубов` е многу по синтетички (што не значи дека не е добар) Порано кога ми дивљаа хормоните, сакав див секс многу повеќе, експериментирав до крајности и со дечко ми ги изнаправивме сите глупости што земјава може да ги издржи. Но откаго ја почувствував магијата на емотивниото водење љубов во вистинска смисла, и откако ми се случи да неможам да престанам да плачам од среќа додека траеше самиот чин, некако многу повеќе го ценам емотивниот секс. Бидејќи тоа е она вистинското нели Иако повтрорно ни се случува од време на време да здивееме, онака жустро- чисто ради промена