ДА,ДА,ДА за дивиот секс Не велам дека секогаш ми е до див секс дојдено, меѓутоа факт е дека ми е многу поубаво од колку романтичниот, нежниот ... Сепак во дивиот секс има многу повеќе страст, возбуда.. а сето тоа придонесува за гоооолемо задоволсто
koj se site tie krajnosti ako sakas kazi da da probaat i drugite [mod-kirilica:2a0hsx4h][/mod-kirilica:2a0hsx4h]
nNe , voopsto ne mi smeta ednostavno go obozavam diviot seks, ednostavno me PALI , no ne sekogas po sto ponekogas sakam nok pominata i ispolneta so neznosti, strasni baknezi ....
Романтиката ми успева скоро секаде , но не секогаш во кревет . Искрена сум и признавам дека сум љубител на екстремно дивиот секс , посебно оној кој вклучува доминација блага садо - мазо акција . Го сакам сексот и не се срамам да го кажам тоа . Сакам да експериментирам и ризикувам во животот и во постела . Под див секс не подразбирам забрзана пенетрација , тука мислам на забрзано отчукување на срцето,нешто што подига адреналин
Воопшто не ми смета..ме возбудува и пали...Сакам и нежно и емотивно ама во предигра...и додека да влезе..а после го сакам адреналинот, забрзано чукање на срцето,воздишките..абе се се само да е диво
обожавам таков секс последен пат со бифшиот имав толку добар секс со дојде и до самари паѓање беше лудо и незаборавно сега кога ќе се сетам незнам дали да плачам или да се смеам
хахахахаха миме луда си жими се хахахахаха И јас го сакам дивиот секс...најјако е убедливо...не дека несакам и нежно...ама диво си е диво повеќе пали
Зависи кога како....една убава вечера во кафанка залиена со алхокол во нас ......после тоа сакам див секс
Обожавам што подиво тоа поубо ми е тоа е добар секс, ретко сакам нежен ,не знам зашо спонтано,диво грубо до крај и без милост
со мојот дечко сегашен имаме предив секс срцето мое е мн.перверзно едноставно не се можи да се има поинаков секс колку е луд
bas mi odgovara toa mi e kako slag na torta me pali me vozbuduva zosto da ne [mod-kirilica:31yux29i][/mod-kirilica:31yux29i]
WELCOME TO THE CLUB!... и јас исто така не можам да си објаснам зошто, но преферирам див, груб секс. Неостварена секс фантазија ми е секс со садо-мазо игрички. Сега за сега оваа моја скриена желбичка си ја чувам во себе, се надевам еден ден и тоа чудо ќе биде...ммм, едвај чекам!
Не се ни сеќавам кога последно сум имала друг вид на секс,така да дивиот секс е мој начин на зивот ,па не се слагам со некои мислења како за емотивниот требало многу емоции,јас си го сакам дечко ми и не мислам дека не ме сака ако имаме налудничаво див секс,каков што си имаме со години! Кај мене не зависи од располозение,секогаш кога сум за секс,јас сакам тоа да е адреналински секс-див,на несекојдневни локации,употреба на стимуланси и помагала,пребрза пенетрација,вриштење,гризење,штипење и се‘ што оди со тоа,а сум заборавила да го спомнам .
Див секс е вистински секс! Гребење, кубење, плескање,груби зборови, и можеби е за некого претерано и невообичаено но уживам во шамарите,можеби е чудно, но ми претставува задоволство во даден момент.Садо-мазо активности ги обожавам, но имам еден "мал" проблем, дечко ми неке да чуе!