фала теа ај ќе почекам да си дојде да разговарам со него па да видиме што ќе биде ако не се промени тогаш јас неможам да го поминам животот со човек кој ме повредува,со кој не ми е убаво во кревет и да се плашам да легнам,тоа треба да ми претставува задоволство,а не страв
насилен секс здраво феминки!!!. сакам да ве прашам дали ви се случува да ве пали онака плескање по газето, врзување и слично? мене ме пали кога дечко ми ќе ме плесне онака по газе ама тоа го прави многу ретко. обично јас правам некоја `` беља`` за која тој ке ми ``даде`` по газето ама не му телнува и ништо. а не сакам многу многу нежност. како да му кажам што ме пали? дека сакам да биде груб со мојот задник??
насилен секс Пааа... како прво не треба да се срамиш од тоа што сакаш во сексот. кажи му отворено што те пали и како се чувствуваш убаво. никогаш не е лошо да се експериментира. позз
Ти, како мало дете направиш ,,беља,, и тој те искара и те плесне по газот, така, епа соблечи му се и рипни му во скут :geek:
не,напротив ми ја вади негативната енергија посебно во работни денови после сум како маче мирна..ама мислам на кавалитетно див а не агресивен секс со вештачење..
последните 2 пати беше диво онака преееекрасно полно со страст љубов,,,,,ахххх... но секако често уживам во мирното -кога ке сум преморена
Sakam div seks, a go imam i praktikuvano no so prethodnite deckovci.... Sega so maz mi se e porazlicno.... Toj ne e takov vo krevet i toa malce me nervira... ama ne sakam da mu kazam zatoa sho mozi da pomisli deka ne sum zadovolna od nego
Какво сметање бре Некогаш сакам да си испаднам од кожата поради него-мислам ептен ми е убаво(се разбираме нели)
Voopshto ne mi smeta. Megjutoa ne go praktikuvam mnogu chesto. Zavisi koa kje me fatat nekoi divi tachki