Не ми смета. Дури некогаш посакувам дечко ми да е маааалце погруб, додека јас штипам, гребам, гризам ...
Див секс, а?? ГО ОБООЖАВАМ! И покрај тоа што сум малце поромантична душа, сакам повеќе нежности, допирања, сакам да биде како во филмовите, хахаха, ама понекогаш емоциите неможам да ги задржам! Ми доаѓа да врискам, и гризам, и гребам!!!! Дивиот секс возбудува! И Ако се внимава малце, не би требало да биде болен! Дури и најромантичните души, и најнежните, неможат да му одолеат на ваквиот секс Само уживајте, доколку не сте расположени за нешто диво, тогаш слободно намалете го темпото, ке разбере
Не ми сметал, баш некогаш после кавга дури и ми се допаѓа тоа. Баш кога сум нервозна многу брзо се возбудувам и дури од тоа што сум лута почнувам да гребам , да грицкам и дури тогаш дечко ми вели дека сум се покажала во вистинското светло.
Уф сакам див секс многу пали тоа, а и секое машко сака да знаете Сакам онака плескање по газето гризење брзо темпо
Оууууфффф и тоа како го обожавам.. некогаш Mr. X ми вели дека сум садомазохист еве и денес се ме боли после синоќа ама не жалам и пак и пак и пак и уште едно зилион пати би го праела ... тоа е она што ме пали најмногу
Ееее не лажам бее , шо имам корист од лажење?? само си кажав шо ме пале , ии шо е толку чудно имах јас и друг профил,(Femina..1) ама нешто ми се пошекна и сега овој ми е нов хахахахахахах а оти би лажела коа се ова е анонимно ??
Мислам дека секоја личност го посакува дивиот секс, независно машко женско...Но, не секогаш...Али кога ќе се дигне дизната...нема застанување
Оуу не! Кога ќе се видиме неможиме да се наситиме еден од друг! Ќе почниме и јас душа,денес сакам да водиме љубов и океј така почнува и јас ама душа ај сепак збрзни малку и сепак на крајот завршуваме истепани Паа можам да кажам дека во 2 години на прсти се број колку пати сум имала нежен секс...
Не ми смета див секс , баш напротив , ептен јак Feeling ми се прави .. ама сепак зависи и до ситуацијата .. може и понежно и погрубо..