И јас не ја разбирам потребата за шминкање ,трепки,нокти Толку ли се грди што не можат да излезат светот да ги види без шминка па дури и на 20 кога немаат ниту една брчка
Нема врска вежбањето со младоликиот изглед. Еве ќе ја земам за пример Тиа Туми има 28 год, а изгледа постаро од мајка ми која има 61. За младиот изглед генетиката има главна улога.
Ее како да не Сите што ги познавам сум ги видела и без шминка , и ја користат шминката како уметност , како занимација да истакнат природна убавина. Не е до толку заради комплекси како што си мислиш.
Секако дека е уметност шминкањето затоа и личат на Моне Сепак тоа е корективна козметика и сите знаеме дека секоја жена е поубава кога е нашминкана.
Епа не мора тогаш да ги напаѓаш и правиш лицемерни тие што се шминкаат, а немаат никаква операција/корекција направено.
Ама не мора и да е обратно нели Секој кој е возрасен сам одлучува што ќе прави со себе. Ниту треба потпис да му дадеме на некој за да го направи тоа што го сака ниту финансии.
Е така де , на темава барем последниве страници не видов некој да напаѓа или да е против пластични операции , али ми падна у очи твоето исмевање на ,,природните”
Јас пак бев поттикната од претходните напади на членка која делеше дијагнози претходно.....па се расфрла со психоанализи.... Peace
Го развлековме муабетот ептен Како и да е да си го браниш твоето , не мора да го напаѓаш спротивното посебно на ваква банална тема што е субјективна за секој.
Мислам дека не се мисли буквално како изгледа само да ја видиш него во смисла колку се витални, со кондиција итн. А ова има врска со вежбање Пошто навикнати сме за повозрасни луѓе да мислиме дека немаат енергија воопшто, брзо се заморуваат, ама факт е дека поголем дел од тие што вежбале уште од млади се поенергични.
Никој не ја навреди, не знам дали прочита дека ги исмева тие што размислуваат спротивно од нејзе. Како очекуваш некој да те почитува ако ти превенствено не почитуваш друго мислење. Нема што да се навредуваш ако не знеш како да водиш дискусија. Едно е да искажеш став, а друго е да се расфрлаш со навреди, иронија и цинизам кон оние што не размислуваат како тебе.
Ја искрено не ни можам да сфатам што сака да каже. Еднаш е за естетски промени, еднаш не е. Еднаш споредува фитнес со пластични операции, еднаш вика и ја вежбам затоа сум млада. I'm confused
Ти уствари не знаеш ни што зборуваш Реков дека вежбам ама реков дека имам правено и корекција затоа што има работи на кои не можеш да влијаеш со вежбање. Гледам дека не разбираш
Читам. Се чувствуваше лично нападната, зато така. А и имаше тро причина така да се осеќа. Еден мора да запри, иначе, ова може до недоглед да оди. Од искуство..