Kaj koj doktor pravese korekcija na gorni kapaci ako ne e tajna? Dali si zadovolna? Jas slusham pofalni zborovi za dr.Peev megutoa vikaat deka teshko se idelo do nego,sakam da zakazam za posle Veligden
Bev denes,se vidov,zakazav. Ti blagodaram Samo ne prasav kolku ke me koshta intrrvencijava,i masni pernicinja ke mi vadat. Na internet ima cenovnik ama kolku e tocen ne znam
Самата сум правела корекција на нос. Го искршив како дете па си имав проблеми. подржувам корекции секако секој си знае за себе.
Не, бидејќи те прават грд, особено кај девојките што изгледаат како патки во устите наполнетимногу неприродно изгледа
Те молам инфо за постоперативен третман ,колку време треба да се отсуствува од работа ,и за колку време зараснуват конци?
Многу глупав поим е грд да го употребиш, зашто и за одредени целосно природни луѓе согласно твој вкус можеш да искоментираш дека се грди.. Поддржувам секој да си прави што сака ако тоа ќе го направи посреќен или ќе му ја зголеми самодовербата. Мене лично не ми се свиѓаат пренагласени промени од типот надувани огромни гради или преголеми јаболчници, ама тоа е само мое мислење, не значи дека некој што изгледа така е „грд“ за сите. Би го споредила тоа со ставање вештачки заби, не секој има природно убави или здрави заби, a и те како влијаат на изгледот и на самодовербата. Или пак, ако некој е роден со долна вилица што е понапред или преназад од горната. Освен што е на изглед неприродно, влијае и на самиот загриз и функцијата. На крајот на денот, најважно е човек да се чувствува добро со себе, без разлика дали тоа значи природен изглед или нешто коригирано. А ако на него му е убаво во своја кожа, коментиарите од типот ова е грдо нема да допрат до него..