Вести гледам ретко онака кога ќе ми здосади така... а вестите најинтересни ми се кога треба да учам математика за на училиште
Да... Вести од спортот додека чекам да почне метео да видам што да облечам за утре... Вести читам на интернет, немам навика пуштам специјално на тв. Особено вести на телма леле луѓе, како за пред самоубиство... тоа е тaa депре интонација на гласот
Многу ретко гледам вести. Навистина се нервирам кога татко ми ги гледа вестите на сите телевизии по ред. Некаде слушнав (или прочитав) дека на почетокот на вестите спикерите велат „добар ден“ а потоа го искористуваат останатото време за да ни објаснат зошто денот не е добар. Немам омилени спикери.
Многу ретко,одкако ја затворија А1 скоро и да не гледам а Сител па не ни уклучувам дома! Кога гледаш вести се осеќаш ко да живееш у земја дембелија
Оние во 4 сато на Сител оти се измеѓу серија и дека тато ги гледа П.С многу се нервирам кога ќе ги видам на ТВ
Многу ретко гледам вести, случајно ако фатам може да ми се случи да видам нешто, или да слушнам нешто додека моите гледаат, ама да седнам пред ТВ и да чекам да почнат па да ги гледам, тоа не ми се случило Омилен спикер - Борислав Тноковски Омилена спикерка - Татјана Стојановска и Ана Здравковска (мислам дека не и го утнав името, порано презентираше вести не се сеќавам на која телевизија точно)
Незнам дали јас сум била единствено дете, ама многу ме интересирало да си гледам вести и да бидам во тек со настаните. Во Скопје редовно гледав(и уште гледам кога ќе отидам), а тука во Виена, не. Не се интересни како во Скопје. Во Виенава политика никаде не се спомнува и по тоа рачунај дека и вестите се досадни...
Не, откако ми се расипа телевизорот сфатив дека многу подобро се чувствувам без вести, турски/индиски глупости и слично.
Не, одамна завршив со 'цртаните филмови'. Дури и јас пораснав, а цртаните секој ден ја достигнуваат точката на вриење.
Сум ја подзаборавила темава, сега пак ја видов. Не знам дали сум ја постирала веќе сликава, ама еве ја пак