Гледам, или подобро кажано се трудам да гледам. Сметам дека како студент треба да знам што, како се случува во државата, регионот, светот. Интересни ми се мене. Ќе се информираш и ќе научиш многу корисни и интересни работи.
Да. Само на Сител вестите не ги гледам бидејки Латас не презентира вести туку коментира по негово Најчесто го следам на Телма и 24 Вести.
Не гледам од причина што се нервирам бидејќи на некој теми не им е местото во топ три теми на ударен дневник. Канал 5 се махери да замачкаат очи на јавноста, за здавјето, сексот и инфекциите, здравата исхрана, а сето она што е кажано јавно што се случува е манипулаторски насочен наслов. Сител пак ако го видам Латас добивам нагон да го фрлам телевизорот од прозор. И затоа не ни помислувам на В од вести.
Не, зошто веќе досадни станаа со политикава На која програма да пуштиш, истите настани - различно претставени, како што им одговара..
Нормално,еднаш во денот обично на алфа или 24 вести,гледам сакам да знам што се случува отприлика во државата...
Retko obicno citam na net sto i kako se slucuva, vestite na kanal 5 i na sitel nemozam da gi svaram ako nekogas gi zacekam na alfa ili na 24 besti togas gi gledam
Gledam,sostaven del od opstestveniot i politickiot zivot.vo makedonija i svetot.gi gledam site vesti na nacionalnite televzii.