Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали да имаме односи?

Дискусија во 'Интимни прашања и проблеми' започната од Ledena, 19 јануари 2010.

1. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.383
    Допаѓања:
    17.599
    ^^ Стварно тешко е да се одлучи, дали да се даде или не, прашање е сега!

Од толку чување на хименот, анусот го направија партали.
    Абе деца утре нема да можете да какате нормално, нема да имате осет за таа физиолошка потреба, ќе треба со памперси да шетате.
    Не се свесни што му прават на своето тело, како сега да им ги смениме улогите на желудникот и бубрегот, епа не може.

2. zaljubena18

zaljubena18 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 септември 2013
    Пораки:
    299
    Допаѓања:
    139

Taka e .

3. Nikola001

Nikola001 Нов член

Се зачлени на:
    1 февруари 2014
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    0
    Ve molam kazete mi mislenje

Zenskami ima 14 godini a jas imam 17 taa saka sto pobrzo da ja izgubi nevinosta a jas celo vreme odbegnuvam a ja sakam iskreno ... kazete mi sovet sho da praam

4. Anne15

Anne15 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2012
    Пораки:
    762
    Допаѓања:
    244

Неа и е сеуште рано за да ја изгуби невиноста,а за тебе секоја чест што одбегнуваш да го направиш тоа.Ме интересира зошто,бидејки за машко тоа е малку чудно?
    Каков совет сакаш во врска со ова навистина не знам? |(

5. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.383
    Допаѓања:
    17.599

Епа ако не ја скинеш ти, друг ќе ја скине.
    Ти ќе ја сакаш ама друг ќе ја ебе, мене така ми мириса работава :rofl:
    И се брзало бе, демек последен автобус е па мора да го фати, ех деца децаааааа.... само стап по газ за вас, јас мислам на татко и да ја кажеш, он ќе ви каже на двајцата што да правите.

На Umbrella22 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Nikola001

Nikola001 Нов член

Се зачлени на:
    1 февруари 2014
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    0

Zosto poradi mn pricini :) Se grizam za nea mi e strav da ne se kae posle i nesakam da go napravam zasho seuste e mala ...

7. Anouk

Anouk Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    806
    Допаѓања:
    1.380

Епа убаво размислуваш. И стварно е мала.
    Објасни и’ дека ти е страв да не се кае, затоа што е мала и слично... Мада што мислам дека нема да те сфати, у тие години - се’ што лета се’ се јаде...

Ја имаш прашано зошто толку и’ се брза?

8. srcence1607

srcence1607 Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2012
    Пораки:
    2.366
    Допаѓања:
    2.475

Стварно зашто толку и се брза на девојка ти на 14 години?? :?: хмм, мислам дека е најдобро да разговараш со неа и директно да ја прашаш и мислам дека треба да продолжиш со одбегнувањето, или пак отворено кажи и дека не сакаш да ја "упропастиш" на некој начин бидејќи е се уште мала за односи. Дали можеби се чувствува несигурна девојка ти па покушава на таков начин да те задржи бидејќи спомна дека имаш 17 а она 14 и можеби се плаши дека се зафркаваш со неа пошто е мала па сеа бара начин да ти покаже дека е доволно возрасна со тоа што сака да и ја земеш невиноста?? :?:

размисли убаво и мора сериозно отворен муабет да направиш. Очигледно нешто го мачи девојчето според мене ;)

9. ivkabee

ivkabee Нов член

Се зачлени на:
    10 јануари 2015
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Imam 16god so deckomi odime 1god dali e seuste rano za da go imam prviot odnos?iskrejni mislenja?

10. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.304
    Допаѓања:
    22.594
    Многу рано, премногу. Ако реално ти значат советите послушај и немој. Имаш време пред тебе.

На Oscar Lady и tessie им се допаѓа ова.
  11. Joi

Joi Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2014
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    1.995
    Спoред другoтo мислење штo гo имaш прaшaнo, ти не си дoвoлнo зaпoзнaенa зa свoетo телo и не си зрелa зa oднoси. Едуцирaј се мaлку зa тoa време.

12. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.095
    Ако дечкото е иницијатор за односи тогаш не да е рано, прерано е. Така да, чувај се млада си.

13. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.799
    Допаѓања:
    100.571
    Штом се прашуваш и бараш подршка одговорот е не.
    Кога сама ќе си спремна нема да има потреба од подршка на форум.

На Oscar Lady, tessie, danichap и 2 други им се допаѓа ова.
  14. kjukli

kjukli Форумски идол

Се зачлени на:
    16 ноември 2014
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    28.613
    ако не се чувствуваш спремна и мислиш дека се уште не е време, значи дека не е.. немој да се форсираш затоа што дечко ти сака. почекај, едуцирај се, и сама ќе почувствуваш кога ќе бидеш спремна и нема да жалиш за таа одлука :)

15. Pepelaska25

Pepelaska25 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2013
    Пораки:
    212
    Допаѓања:
    555
    Јас мислам дека е дури и доцна, си требала многу порано да го направиш тоа, сега којзнае дали и ќе може да те дефлорира оти престарена си. :rofl:

На WORRIED.BT му/ѝ се допаѓа ова.
  16. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.345
    Допаѓања:
    148.270
    ccc novi generacii so novi "problemi"
    ....kaj brzate???deca ste uste...14 i 16 godisni razmisluvaat za seksualni odnosi?!deca ste uste....kolku sakate mislete deka ste vozrasni....ke si cukate glavite eden den...pamtete mi zborot...ne sum prestarena i ne solam pamet....seksualnosta doaga so emotivnata zrelost a ne so faktot deka ste dobile menstruacija...

На Oscar Lady, Daleron, ku4ence и 3 други им се допаѓа ова.
  17. Irrepleceable

Irrepleceable Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.069
    Допаѓања:
    1.360
    Зошто мислам дека Nikola i Ivkabee е иста личност :wasntme:

18. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879

Ah mila,se*sot ne e predmet da baras sovet-da kupam ili ne.
    Mala si ne brzaj, uzivaj si vo detsvoto ne brzaj da bides vozrasna,ke bides cel zuvot.

A toa ke si dojde samo bez da ti treba soveti.

19. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.345
    Допаѓања:
    148.270
    mozno i da e edna licnost...nisto cudno...seshto ima na forumov

На Irrepleceable му/ѝ се допаѓа ова.
  20. mila7

mila7 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2013
    Пораки:
    542
    Допаѓања:
    486
    Имам 17 години, без неколку дена :D
    Имам врска од 1 година, врска како врска, се имаме скарано 1,2пати до сега. Еднаш јас го побарав, а последниот пат тој. Причината беше глупава. Последниот пат му требал време,време за себе, да размисли што понатаму....му дадов шанса и пак се смиривме. Смирени сме 2 дена.
    Во нашата врска, го немаше тоа гледање секој ден, нити по цел заедно. Се слушаме по 2,3 пати на ден, се гледаме по 4 пати во недела. Кога сме заедно се е ок.....Кај нас го нема нити она кај тој, таму и јас, на пример, јас испаѓам секогаш со другарки, тој со другари, а после тоа се гледаме.
    Кај нас мислам дека има доволно блискост......Сега дури и јас самата сакам да имаме односи, и од љубов и од љубопитност.
    Но советите, од моите другарки ме разочаруваат. Тие ова не го нарекуваат врска, ако и тие самите се во полоша ситуација. Тие мислаат дека ние се криеме, ама всушност ние немаме тајна врска, ама нити се покажуваме толку многу пред јавноста. Имам другарка која на нејзнини 17 оди со дечко и по бањи, скоро секој викенд, дечко кој ја носи и нејзе по свадби на негови пријатели? Ама јас ова неможам да го замислам. За ова наша другарка викаат па дека не било тоа нормално. .....

Тие викаат дека ова треба да се случи со вистинскиот. После ова јас сум целата збркана. И
    Кој вистински ке го имам на мои 17 години? Зарем вистинскиот не е оној кој ќе ни биде маж?Јас вистинскиот дечко го замислувам дечкото кој ќе го земам за маж.
    Каков е тој вистински на мој години......Па ги мразам советите, како ќе бидам повредена, како можно е да ме искористи, па ќе се гледаме само за односи....А да, совети добивам од личноси кои се во уште полоша ситуација.
    Друго, зарем некој може да избега од разочарувањето? Не, ама треба да се научи како да го преброди.
    Уште нешто, кога треба да се случи првиот пат, со каков дечко? Можеби другарките се во право?
    А секако, зошто сите обрнуваат толку внимание на ова? Па ова е само моја приватност, секако дека не треба со било кој, ама толку многу филозофирање, вреди ли? Само не сакам да се разочарам, и да разбркана сум, ама понекогаш.
    Инаку да, веќе сакам да имаме односи....ама после овој разговор со другарките....Што ќе ми кажете девојки?