Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали да имаме односи?

Дискусија во 'Интимни прашања и проблеми' започната од Ledena, 19 јануари 2010.

1. SoN4oGlEtKa

SoN4oGlEtKa Активен член

Се зачлени на:
    9 август 2013
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    8
    Ako si spremna daj mu nema zoshto da se kaesh posle toa no ako ne si ne ni pomisluvaj na toa .

2. Katojiikutaka

Katojiikutaka Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    178
    Допаѓања:
    226
    razlikaa sto mislite SEKS?

Imam 17 godini i seuste sum nevina veke nekolku meseci se gledam so eden poznat od makedonija od vladata koj e postar od mene 13god. nema da otkrijam koj e nema zena ni deca sekade izleguvame zaedno od razlicni gradovi sme e sega mi bara da mu dadam li no se plasam deka potoa ke me ostavi, mu kazav deka ne mozeme da sme zaedno porani godinite a deckovo e mn uporen mi vika pa sto i baba mi i dedo mi bile tolku razlika, a isto taka ima mnogu planovi so mene za vo idnina i me ima zapoznaeno so pogolemiot del od negovite bliski prijateli stoo da pravam???

3. babaDara

babaDara Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2011
    Пораки:
    515
    Допаѓања:
    622

Повеќе акцент има ставено на тоа дека е од владата отколку несто друго. Тука нема дилема или даваш или не даваш. По неговите постапки и докази наместо зборови ќе одлучиш.

4. Irrepleceable

Irrepleceable Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.069
    Допаѓања:
    1.360

Би те советувала да размислиш.
    Ако те сака ќе те почека се до моментот кога ќе бидеш подготвена.
    Не избрзувај.
    Нормално е за неговите години да има потреби,но од друга страна тука е и твојата несигурност. ;)

5. Ketrin.Moon

Ketrin.Moon Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2013
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    7.172
    ^Што има врска твоето давање со тоа што е тој од владата?
    ;)
    ..ако си подготвена,спремна на ваков чекор ,сигурна во себе ,оди напред,ако имаш недоумица во поглед на вистинскиот ,љубовта,и слично ,седи си мирна.
    Се зависи од тебе...без притисок. :hai:

6. zaljubena18

zaljubena18 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 септември 2013
    Пораки:
    299
    Допаѓања:
    139
    Здраво на сите :) и јас имам еден проблем па се надевам дека ке можете да ми помогнете :) имам 18 години и имам дечко кој одиме 1 година и 10 месеци.. пред 3 месеци имавме анален секс па до ден денес.. последниве 2 дена ми спомнува за да ме скинит па незнам како да постапам.. искрено не се осејкам толку многу спремна за тоа.. а премногу го сакам а и тој мене.. ми е страв.. ве молам помогнете ми .. фала однапред :*

7. minne92

minne92 Активен член

Се зачлени на:
    17 август 2013
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    8

isto e be srce ti koga si mu se dala od pozadi sto razlika pravi ako mu dades i od napred ti veke si ja pocnala rabotata barem zavrsija kako sto treba,,,

8. Majli.15

Majli.15 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јануари 2013
    Пораки:
    407
    Допаѓања:
    237
    zaljubena ако си спремна до тој чекор.. и сигурна во себе дека сакаш да го направиш тоа направи го тоа без двоумење се тоа зависи од тебе

9. zaljubena18

Се зачлени на:
    13 септември 2013
    Пораки:
    299
    Допаѓања:
    139
    незнам кој пат да го фатам.. ств се двоумам.. некако ко да ми е страв.. :/ :$ иначе фала ви многу :*

10. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.213
    Допаѓања:
    36.715
    Убаво ти пишала minne92. Штом си му дала од позади, дај му и од напред. Исто ти се фаќа. Штом веќе имате анален секс, зошто да немате и вагинален секс?!

11. zaljubena18

Се зачлени на:
    13 септември 2013
    Пораки:
    299
    Допаѓања:
    139
    epa i toa jas nemozam da si go razberam.. do mene e .. ne se chustvuvam podgotvena.. se sakame se .. nedaj bozhe.. posle mi rechit chao.. ne sakam pojke nishto ova ona.. od to najmnogu se plasham.. kako mozham da doznam deka nemat da dojdit do to?! :(

12. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    ^ А демек ако ти рече чао, а имаш химен, подобро ќе го поднесеш тоа???

Навистина не разбирам.

13. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.018
    Таа веќе има почнато со односи, коментира околу тоа на другите теми. Инаку, не е работата дали имаш химен или не, не гледаат сите девојки на невиноста само како на парче кожа. За другите не знам, еве ќе ти одговорам јас, мене конкретно да, би ми било полесно и тоа многу. Во спортивно би се осетила искористено, а вака и да ми е тешко ако ми раскине полесно ќе преболам дефинитивно. Збориме за непосредно после почетокот на односите, ако не дај боже се случи после тоа, нема да се каам бидејќи ќе биде друг проблемот, а не дека не те сакал само му текнало откако те легнал.

14. hello-kitty.90

hello-kitty.90 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 октомври 2013
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    21.181
    Секс е секс без разлика дали е анален,вагинален или орален.
    И кога имаш анален секс значи дека си сексуално активна.И стварно незнам која е целта да се сочува хименот а да задоволуваш некого орално или да имаш постојано анален секс!
    Според мене за да се изиграва светица пред мажот демек НЕВИНА СУМ.
    Сигурно не заради тоа страв ми е да имам вагинален,ама затоа за анален не ми е страв.
    Некако глупо ми е ова со сила правење невина

15. viki-dete

viki-dete Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2013
    Пораки:
    686
    Допаѓања:
    765
    Би ве замолила за совет... Имам врска повеќе од година, го сакам и сигурна сум дека и тој мене, слободно можам да кажам дека врската ни е како во бајка :) но сеуште не можам да се одлучам за вагинален однос, иако многу го сакам тоа,а и уште малку ќе полнам 24 год, не сум мала но сепак многу ми е страв од тој чин, секогаш кога ќе помислам на тоа се згрозувам и отпалувам, дури понекогаш мислам дека засекогаш ќе останам со овој химен, како можам да го надминам тој страв?

16. hello-kitty.90

hello-kitty.90 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 октомври 2013
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    21.181
    Не знам што гледате толку страшно во имањето секс за прв пат.
    Ако ви е страв од тоа што ке правите кога утре ке треба да раѓате деца, ке велите страв ми е, многу ке ме боли?
    Ако партнерот го прави тоа нежно и полека нема да почувствувате огромна болка, а ако некој гледа набрзина да ве среди , е тогаш е нешто друго.

17. LusySkyDiamonds

LusySkyDiamonds Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2013
    Пораки:
    784
    Допаѓања:
    823
    За некои девојки губењето невиност е света работа. Во ред е што размислуваш за тоа Вики. Разговарајте со партнерот за тоа, сигурно и тој ќе сака и ќе му биде важно да ти биде убаво и пред се убаво да се чувствуваш. Имајте долга предигра, галете се и постепено полека и нежно тој ќе влегува во тебе. Нема од што да се плашиш, ако тој е вистинскиот, ако навистина се сакате ќе ти биде убаво. Само полека и нежно. Опшушти се и се ќе биде супер...верувај!!! хохо Луси ;)

18. viki-dete

viki-dete Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2013
    Пораки:
    686
    Допаѓања:
    765
    Ти благодарам LusySkyDiamonds, конечно некој совет без иронија и потсмев, навистина го ценам ова.

19. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.383
    Допаѓања:
    17.599
    Дали болдираното горе значи дека имаш пробано анален и орален секс, па сега се мислиш за вагинален?

20. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.481
    ^