1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали да му верувам и дали да да се запознаеме?

Дискусија во 'Канта' започната од smiley22, 28 мај 2012.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. smiley22

smiley22 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2012
    Пораки:
    670
    Допаѓања:
    350
    Феминки имам еден мал проблем.Имав дечко кој што го сакав,ама он не ме сакаше и затоа ме остави (ова веќе го кажав).Ама јас сеуште го сакам и неможам да го заборавам.Е сега проблемот е што се запознав со едно машко и вика дека сака да се запознаеме подобро,да се гледаме почесто,му се свиѓам...Проблемот е што јас незнам дали е вистина и дали да му верувам.Несакам лесно да потпаднам.А и не е човек кој што можеш да му поверуваш.Јас него не го сакам,го сакам бившиот.И сега незнам што да правам?? Ако имате некој совет како да постапам ве молам кажете!? :)

2. anneyy

anneyy Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2010
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    1.422
    Десет пати прочитав и пак не сфатив што сакаш да кажеш? :^)

На veryme09 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. smiley22

smiley22 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2012
    Пораки:
    670
    Допаѓања:
    350
    Сакав да кажам дека ми кажа да се запознаеме подобро,де се гледаме почесто..

4. anneyy

anneyy Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2010
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    1.422
    Ааа, јас разбрав како да сака по втор пат да се запознаете :D Извини.

5. smiley22

smiley22 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2012
    Пораки:
    670
    Допаѓања:
    350
    Ааа, јас разбрав како да сака по втор пат да се запознаете :D Извини.[/quote]

Не,ништо.Проблем е што не е човек од доверба и кобожем ме свиѓал,не викам не,ама многу не ми се верува па ако имате совет ке ве замолам да кажете!

6. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    Чудо размислување доколку имаш навистина 18 год :?:
    Сама си кажа,твојот бивши ти раскинал поради тоа што не те сакал,а денес никого неможеш да натераш лесно да засака некого,според мене бившиот треба да го оставиш во минатото,знам дека го сакаш но не е доволна љубовта само од една страна.
    Ако си запознала ново машко не значи дека одма треба да имаш нешто со него за да му веруваш,нема потреба од тоа,јас би ти кажала доколку се разбира и ти сакаш да излезете на кафе да си се дружите,кој знае можеби ќе почне да ти се допаѓа,а ако не,ќе му кажеш чао пријатно,или можеби ќе си останеш другарка со него

7. Gosling

Gosling Истакнат член

Се зачлени на:
    16 мај 2012
    Пораки:
    147
    Допаѓања:
    258
    Ако ова веќе самата го имаш заклучено тогаш не ти треба совет... прашај се само дали тоа ти пречи или не :!:

И не е поентата да искачаш со него само затоа што тој те свиѓал, туку дали и тој на тебе ти се свиѓа ? :^)

На крај... ништо не губиш ако искочиш со некој и пробаш да го запознаеш, може ке добиеш сосем нов впечаток за него подоцна ;)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.