Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали да му верувам и да се впуштам во врска?

Дискусија во 'Канта' започната од butterfly.mk, 2 јануари 2012.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. gwen

gwen Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2009
    Пораки:
    265
    Допаѓања:
    81
    Супер! Гледаш дека можеш да продолжиш понатаму. И ај не туку се двоуми, туку уживај и не му ја мисли многу. :)

2. suGarBaby

suGarBaby Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    178
    Допаѓања:
    115
    Јас мислам дека неможеш да пресудиш врз основа на годините и доколку не пробаш неможеш да знаеш! :)
    Си имала лошо искуство, тоа е тоа, секој има некое такво искуство.. тоа не е причина да не му дадеш на некого шанса што можеби стварно ја заслужува!
    Можеби баш он е тој што ќе те направи среќна! :)
    Јас мислам дека треба да пробаш, ништо нема да изгубиш само можеш да добиеш две релативно многу добри работи :
    1. Многу љубов!
    2. Ново искуство! ;)

3. G-Unit

G-Unit Активен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2012
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Мора да пробаш со него бидејќи кажа дека имаш доверба во него и тој те сака :D ...
    Aко ја пропуштиш шансава подоцна можеби ќе се каеш ... убаво е кажано дека треба да се искористат сите шанси кои ни ги дава животот ;) Затоа фати си се и уживај :)

4. ma.lena-20

ma.lena-20 Активен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2012
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    1
    Traumatskite iskustva se seriozna rabota, a ti ochigledno teshko gji menadzirash! Iskreno, se do posledniot pasus mislev deka imash maksimum sedumnaeset godini. I da beshe taka problemot nemashe da bide seriozen, ama vaka...
    [mod-kirilica:2vi53z5f][/mod-kirilica:2vi53z5f]

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.