1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали да раскинам со дечкото поради гледање на кафе?

Дискусија во 'Канта' започната од Simi.5, 14 септември 2012.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Simi.5

Simi.5 Активен член

Се зачлени на:
    12 август 2012
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Imam decko odeme 20 dena i ubavo mi e so nego, sakam i ponataka da ostaneme zaedno , imam 16 god.
    No imam eden problem imam mnogu pati odeno da mi gledat na kafe i veke 3ti pat edna so znae da pogoduva mnogu mi ima kazano deka ke ostanam so tretio decko i deka ke bil nekoj ucen u belo oblecen ( nekoj doktor) i ke imal uli plava kosa ili plavi oci. Jas so vaj so odam sega nogu se razlikuva od nego. Pred nekoj den edna drugarka mi bese kazala da odam so nea da se zapoznaam utre ona so eden so si pisuvat podolgo vreme i da se vidat, oni se tuka na fax, a imalo eden drugar so bil medicinski fax...Do sega imam imano 2 deckovci i so naredniot treba da ostanam i se se poklopuva. I neznam kako da postapam dali da produzam so vaj decko ili da pocnam neshto so taj medicinaro... a mislam deka so taj ke ostanam ? Vie sto bi napravile bi prodolzile so deckoto ili ke pocnete nova vrska so sto treba da se ,,omazete ''? :(
    [mod-kirilica:aut86a1q][/mod-kirilica:aut86a1q]

2. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    780
    lele neznam kako da postapam ve molam kazite vase mislenje

:D ах бе дете ме насмеа...
    Јас лично многу во такви гледачки НЕверувам. Уживај во младоста, забавувај се, излегувај, запознавај се со момци има време додека го сретнеш "вистинскиот". Значи оди си со сегашниот дечко додека ти е убаво. А ако ти е судено да бидеш со некој во бело ваљда ќе бидеш ко ќе дојде време... :wasntme:

На Engi999 и snegulka7 им се допаѓа ова.
  3. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.097
    Допаѓања:
    4.444
    И јас гледам, многу погодувам, треба само да ти го отворам профилот ама мора да си онлајн.
    Без пари не работам, стотка и сто грама кафе ми е тарифата ама понекогаш работам и хуманитарно за безпари.
    Сими.5 тебе те излажале, таа што ти кажувала не ја видела нулата после тројката, со триесеттиот ќе останеш и навистина ќе носи бело, месар е, ама ќе има пари, ќе поскапи месото уште многу а особено телешкото..... ама за тоа во друга прилика.

На Ema.Sk, MaggieTatum, sm1zla и 5 други им се допаѓа ова.
  4. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.984

На MaggieTatum, De-lovely, sm1zla и 8 други им се допаѓа ова.
  5. donna.17

donna.17 Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.012
    хахаххахахаххахаххахах. Девојче, а да си ги побараш куклите низ дома и да намалиш со пиењето кафе :D

:headbang: :headbang: :headbang:

6. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    575
    Оф мори мајко, јас па кога го причитав насловов мислев дека се видел со некоја на кафе :D
    Ако толку веруваш во тие работи, значи веруваш и во судбина, па ако треба тоа само ќе си дојде, не ти сама да си го бараш.
    И неезнам како може едно гледање на кафе да влијае толку на вашите одлуки. Викаш дека ти е убаво ама ќе му раскинеш затоа што се се поклопува? Ти тој уште не го ни знаеш ама битно таа така ти кажала и сигурно со него ќе бидеш, иако можеби е ужас така? Девојче глеј си реалниот живот и не се замарај со такви работи, тоа може само занимација да ти биде, а не да ти го диктира животот.

7. Marie.m

Marie.m Популарен член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    764
    Е ова е тешка глупосте веќе, поголема глупост и од типот на оние теми што ги имаат објавувано Ми сврши на перницата дали сум трудна...
    Де бре девојче, гледање на кафе ... Не, немам ни кометар на ова |(

На joana18 и MaggieTatum им се допаѓа ова.
  8. Candy20

Candy20 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 август 2012
    Пораки:
    170
    Допаѓања:
    65
    Девојко, преиспитај се себеси...на крајот на краиштата јас на кафе можам да ти кажам дека и зелена коса ќе ти стои убаво зарем зелена ќе се исфарбаш? :lol: :lol: :lol:
    едноставно ако ти е убаво со него продолжи, ако не прекини-се надевам дека нема да прекинеш заради кафето!
    Ох господе ...шок!

9. JenniferLove

JenniferLove Истакнат член

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    184
    Допаѓања:
    70
    Луѓе какви проблеми си имаат, а некои со што се замараат :headbang:

10. Unique.chick

Unique.chick Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    2.390
    Зиниии земјооо голтни мееееееееееееее хахаххааххаха е не може човек а да не се изнасмее на ова..
    Чекај бе девојче озбилна сиииииииии ????

На MaggieTatum му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400
    Не викам не .

12. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.028
    Допаѓања:
    25.009
    Ако мислиш дека стварно се остварува тоа што го гледа на кафе тогаш послушај го нејзиниот совет....

и ако испадне све точно , ќе ми кажеш која е таа за да идам ја со фудбалските утакмици да ми каже кој да ги ставам на ливче и да си се частам лесковачка после

На Ema.Sk, hermosa, MaggieTatum и 7 други им се допаѓа ова.
  13. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.037
    Девојко те лажат биди сигурна, и мене 3 години ми викаат дека имам прстен, дека некој ќе ме проси :D ама гледам уште на никој не му текнало, уживај и не пиј ногу кафе очигледно ти штети :lol:

14. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Само што видов на шоља кафе дека темава ќе биде заклучена. Пророк сум, буууу!

На MaggieTatum и Spell им се допаѓа ова.
  15. lana8

lana8 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 август 2012
    Пораки:
    273
    Допаѓања:
    180
    аххахаххааххахаххах лол ке се убијам ејјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјј...ц ц ц шо не крепи ова земјава наша... дали е можно бе чупе за вакво нешто совет да бараш па уште на форум да прашаш??? Цццц
    купи ми мајко топ...!

16. antonina

antonina Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    809
    Don't feed the trolls!

17. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.160
    Допаѓања:
    22.980
    glamstick.mk прашај ќе ти одговарат |(

На sm1zla и lana8 им се допаѓа ова.
  18. oliolivera

oliolivera Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    26
    А ако ти речат дека треба да скокнеш од мост,ме интересира дали и тоа ке го направиш :^)

19. Angel.girl

Angel.girl Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2011
    Пораки:
    669
    Допаѓања:
    667
    Значи стварно не сте фер, девојчето убаво ве прашува вие си играте мајтап со неа.Она има 16 години и филџанот и предвидел дека ќе се омаже со доктор (добро уште не знајме дали ќе биде доктор, пошо на фах е) а вас ви е криво и ја зезате. Јас ти викам штом филџанот кажал дека треба да бидиш со некој со бел мантил да одиш, не се мисли, и ако те побара за жена да памтиш, јас имам бесплатни прегледи кај докторот твој ;)

20. wizardess

wizardess Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јули 2012
    Пораки:
    71
    Допаѓања:
    39
    Не знам што да мислам. Навистина??? Дај немој да ме **беш бре...

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.