Se razbira deka zadovolstvoto e pregolemo. treba da bideme svesni za nasite postapki i posledicite koi sto sledat od istite.
Со сегашниот партнер сексот сосема поинаку го доживувам,а пошто сум имала само два партнери,првиот не го биваше баш.Мислам дека ако некој е спремен за тоа не треба да се срами и да се плаши,и секако дека треба да се мисли на заштита.Мислам дека за да имаш секс со некого треба да го знаеш добро,ете не мора до танчина,но сепак да постои некоја блискост.
ммммммммм...прекрасна рабоат...ме опушта ми дава позитивна едергија..е тука е многу битно дали ти е погоде партнерот...мене ми е топ...а познавам многу девојки што не им одговараат дечковците за секс..и се сексаат ради реда..е тоа никако не можам да го сфатам
Е па вака сексот е најдобар кога со дечко ми не сме се виделе подолго време, пример две недели, е тогаш сме како сијамски близнаци, споени некаде исто така е добар кога ќе се испокараме па ќе се смириме, интересно е чувството. Сексот е добар кога сме малку пивнати, тогаш и двајцата мислиме дека треба да се докажеме и плус многу не размислуваме во тие моменти па може затоа е убаво Сексот не е убав кога двајцата сме малку повеќе пивнати, тогаш сме како успорена снимка . Сексот е ЛОШ кога едниот е пивнат а дугиот пијан, несакам ни да објаснувам како изгледа тоа, а јас сум ЛОША кога имам добиено, е баш тогаш ми се сака ама не се може,хормоните ми маваат во глава па се закачам и бегам.
„Секс од неколку аспекти" - иренна Значи не сум имала сеуште, ама сигурно е одличен...дур не измислат нешто друго
За мене е добар ако е со дечко што го сакам, ако не не можам ни да го замислам. Гад ми е да ме допре, а не па да стане збор за секс.
Seksot mi e najubav so segasniot decko...i uzivam i posebno mi e ubavo zosto go sakam premnogu i vistinski i se mi e ubavo so nego.Edinstveno se kaam sto on ne mi e prv tuku vtor a trebase....ama taka ispadna
Oд постари имам слушнато и тоа од мажи дека"ако жената во животот не пробала два к....... тогаш таа кога и да е од радозналост ке проба" (и тоа покасно во брак) ова е нивно мислење ама и јас до некаде се согласувам со него пошто ние жениве стварно сме радознали Значи јас мислам дека не треба да ви биде жал што и двете не сте стапиле во однос со сегашниот дечко, па ако сте биле само со еден нема никогаш да знаете да споредите како е со вториот
Го обожавам сексот со дечко ми . Веднаш ми го подобрува расположението, ме опушта и ми влијае позитивно.
Добар е, би било грев ако се пожалам. Едноставно можам да кажам дека за прв пат се чувствувам толку сигурно и толку опуштено. Вероватно има нешто и во искрената љубов. Не е онака рутински, предигра 30 мин секс 15 итн. ние сме ко мачки пред парење цел де се гледаме, се закачаме, се галиме.
точно така,еве ја сум само со еден,и со него ќе сум,,и верувајте мака ми е што не сум пробала и со друг да знам како е,да можам да споредам...а не сакам да се дадам на друг ако не сум со него...
уф зар има нешто поубаво, сега како што сум попалена едвај чекам да си одам дома. само што ми заврши циклусот ма има да го силувам ај нека ме пуштат од работа веќе