Дали е убаво да се има секс секој ден ....? Убаво е, само невозможно поради добивање циклус, немање др.услови пр.просторни или временски, кавга итн. и цела низа други реални шумови или пречки меѓу предавателот и примачот, . Најубаво е да имаш кога искрено ти бара душичката, не поради други причини од типот - така тврдат сите и мора да е кул, нема да ме изневери ако имаме редовен секс итн. И трето, но не и најневажно колку повеќе имаш повеќе ќе бараш стануваш sex adddict .
nezasiten zdravo... imam eden problem,kolku e dobar tolku e i losh...! imam problem so deecko mi, toj postojano misli na seks, i vo kontinuitet sekoj dnevno go pravime toa mnogu pati...!!!! ne deka mi e losho, no ne sum svesna i sigurna koj bi bile posledicite na tolku obilen seks.... moze li nekoj da mi pomogne so negovoto iskustvvo...?
Дали е убаво да се има секс секој ден ....? уживај додека можеш по се изгледа сте млади и сега стапувате во сексуалните игри. Колку повеќе имате секс и подолго време толку ќе почне да се намалува. Времето си го прави своето уживај интензитетот ќе се намали
Дали е убаво да се има секс секој ден ....? Јас да би имала секој ден ихаааа! Ќе си пукнам од радост, а не годишно или на неколку месеци..
Дали е убаво да се има секс секој ден ....? Незнам зашто мислат повеќето дека е убаво, според мене не е од повеќе аспекти. Ми се десило на одмор со дечко, бевме две недели и имавме ете секој ден, некој ден и по два пати. Прво почнува да боли доле (ова може и да е индивидуално), плус здосадува, се губи моментот на спонтаност, се сведува на тоа па тоа... и последните денови веќе неможев да свршам. Е сеа ако има случај на промискуитет можда е другачије незнам
Дали е убаво да се има секс секој ден ....? ne se soglasuvam so tebe, decko mi ima 32 godini, i so nego sum veke 7 godini... intenzitetoot se poveke i poveke raste
Дали е убаво да се има секс секој ден ....? zdravo imam 33god. jas imam problem , ako e problem no ne bi rekol .vo brak sme poveke od 8 god . Imam potreba od sex sekojdnevno ponekogas i poveke pati dnevno , sekogas uzivam maximalno kako da e prvpat sekogas sakam dolga predigra i ne sum sebicen da se zadovoli samo mojata potreba , sekogas i pruzam takvo zadovolstvo i na partnerkata ( me ispolnuva koga ke ja vidam deka ke svrsi i taa ) cesto se slucuva i orgazam, no partnerkata mi e protiv toa da se ima sekoj den sex zatoa sto taa nema takva potreba i zatoa koga ke mi pruzi takvo zadovolstvo obavezno pravam dve partii po red dali e vo mene problemot ili sto ???? ,sto mislite vie za toa i kolku cesto imate sex vie ......PLS SOVETI.....
Не би рекла јас дека секој ден е добро.Имам прочитано дека идеално е еднаш до два пати неделно. Кога бев во врска имавме секс секој ден и не зафркавајте,еден месец неможев од кревет да станам ко ме фатија половините Али добро јас изведував нешто во јога-стил Исто могуче е и јајници да ве здоболат или некоја уринарна инфекција да добиете. Ја не би сваки дан
Поубаво - амин! Задоволни ,раздвижени ,зближени ,згора на тоа нормално ,ќе се чувствувате посакувано Мене ми одговара ,башка ми е лек против главоболка Спојлер (главоболката како фактор за секс - оправдание за имање или немање секс ) ,еден оргазам дневно и се е под контрола
абе оно убаво е ама после некое време кога ке почне монотонија ,па раздалечување,па 1 -2 во недела затоа еднаш во два дена најубаво
Јас со дечко ми имам секој ден секс,некогаш и повеќе пати во денот нз зашто ама дали ептен се поѓаме во кревет неможам зависна сум од него постојано мислам на тоа доволно е да ме допре ќе полудам,боже ме сачувај не сум нимфоманка,ама мислам дека тоа е нешто најубаво зошто ја одржувате интимната блискост,ви се зголемува самодовербата кога ќе видите дека и двајцата уживате,а исто така со оргазмот особено кај жените е мн здрав со тоа се исфрлат најштетните токсини и се лачи хормонот на среќа,го продолжува животот и ви го крева расположението,сепак тоа е индивидуално но вака мене ми е најдобро
Да не се фолираме, прво и прво не е изводливо, потоа се што е претерано не е добро, па и се губи убавината, не е интересно да се претерува, станува досадно е сега не велам и еднаш месечно или неделно, туку онака нека има спонтаност, во една врска треба да се има секс кога и двајцата се расположени и желни за тоа (е и вистина е дека мажите се малку почесто расположени да не речам во било кое време ама добро ). Пример има многу денови еден по друг кога сум расположена за тоа, а има и понекој ден кога едноставно од разни причини не сум, пример преоптеретеност со други работи, ПМС, месечен циклус, главоболки, настинки зимно време поготово, обврски и т.н. Но претежно се наоѓа време, а и кога се нема врема ако се има желба не е важно времето, ќе се најде екстра
Па се согласувам со тоа дека може да стане досаден постојаниот или секојдневен секс . Најдобар е сексот кога се има желба за тоа , кога ќе ве понесе , моментот , спонтаноста , а колкави се шансите секој ден човек да се чувствува исто ? Најважно е расположението . А дали можат да се појават здравствени проблеми , не сум запознаена , но мислам дека не е и баш добaр честиот секс од тој аспект . Ако ништо друго болки во 'рбетот сигурно има ... Барем кај мене ...
Se soglasuvam so tebe deka moze da zdosadi ili premine vo navika...i vazna e zelbata... Uzivame sekoj den nekogas no nekogas e uste poubavo da se posakame sto bi se reklo da zagorime eden za dr pr.nekolku dena bez seks i ednostavno uzivame eden vo drug...
Убаво е да се има секс секој ден. Ама се зависи од партнерите. Ние немаме секс секој ден бидејќи не е многу возбудливо.
Во здраво тело , здрав дух. Читав нешто 16 причини зошто секој ден да имате секс. Па луѓе само секс му е работата и ништо нема да ви фали.
Убаво е се разбира. Со дечко ми имаше периоди кога и двајцата бевме по слободни и он беше сам дома, секој ден убавини Ама потоа почна он на работа, јас на факултет, чат пат некои обврски...и времето и обврските си го прават своето.Сега така чат пат, моите ако се на одмор, или ние на одмор, или он да има слободни денови...па да ни се погоди секој ден (ама ретко). Но тоа е тоа, не дека ние така сакаме.
Зошто да не е? Колку повеќе имаш секс толку повеќе и сакаш да имаш. Бар кај мене ова функционира . Имаше еден период кога имавме два пати неделно отприлика и кога ке почневме дури и ме мрзеше, а кога имавме секој ден, цел ден мислите натаму ми одеа и имав поголема желба.
Немаме баш услови за тоа да го правиме секој ден, но имаше и еден таков период, неможевме да се одделиме еден од друг, баш секој ден... Убаво е, не велам не.