Грешка поставен наслов на темава Треба да биде ‘‘ИМА ЛИ НЕШТО ПОУБАВО ОД ТОА ДА СЕ ИМА СЕКС СЕКОЈ ДЕН? ‘‘ И од цел секс кај најдовте сите за калориите да зборите Додуша и јас иста сум стално си викам ‘‘А бе не ми се сака ,ама ете здраво е калории се губат па зошто да не ? ‘‘
Беше убаво секој ден кога немав деца, кога немав толку обврски, кога имав нормално работно време......сега и со три пати неделно сме задоволни
Дали е убаво? Топ е! Има ли нешто поубаво од редовни односи со саканиот? Блазе им на оние кои имаат услови за тоа. Ние имаме редовен секс не можам да се пожалам, но за секојдневно секако дека не се наоѓаат прилики секогаш.
Треба да се провери ова Башка добро е за телото, се топат многу калории, поготово секс секој ден, повеќе пати во денот.
Sto poveke obvrski tolku pomalku seks.Preporaka do onie koi nemaat deca Neka koristat prilika i preku den i noke neka se sejsaat zasto posle si decata ne e isto na sred rabota moras da prekines . pa placet doenje ili sise mleko sok . Uzivajte dur nenate obavezi so deca
Јас би сакала повеќе да имаме секс со дечко ми......Ама тој има помала сексуална желба од мене...Нему му е доволно 2 пати неделно ама вели ради мене сме имале 3 или 4 пати неделно...........и нон стоп се расправаме окулу ова прашање или нему му е премногу ,па ке се жали глава го боли,не е расположен ,ке избегава да се види со мене некогаш и слични работи коа не сака ниш....или пак ке ме одбие кога ке се видиме дека не сака...и ке почне да збори дека не можел ,немал толку потреба тој....дека не можел нон стоп со сила ради мене...дека требало да има повеке спонтаност.....јас го прашувам дали е до тоа што ја има изгубено страста спрема мене или други раб. ама секогаш го кажува истото дека ме сака и дека со мене не е за габе и дека ако ја имал изгубено страста и љубовта спрема мене одамна немало заедно да сме...затоа му верувам дека ме сака и се....но останува на тоа дека има помала сескуална желба од мене секогаш....незнам како да постапам ,што да направам а да нема расправии ?САКАМ да направам да посака уште повеке но незнам како...кога му велам од кај знаеш дека немаш денес потреба ,дозволи ми да пробаме да видиме дали стварно не сакаш .....тој си вика си знам ја нема што да пробувам кога знам.Еве оваа недела 2 пати имавме секс а викендов цел немавме и се испокаравме........просла недела имавме 4 пати и тоа се постигна пак со каранје...и се така .....................................................дајте некој совет што да направам јас не сум крива за моите потреби........јас сум 4 год помала од него ......незнам дали е до годините или незнам што .......лошо се чувствувам многу.........
Го сакам и се обидувам да направам да биде убаво се надевам ,трпам и се.....неможам да го оставам никако........ама барем совет некој дајте друг некој совет што да правам , дали постои друго решение ??
подоолгоо време без секс и без никакви провокации и страст и тотален игнор и као шо вика сесил едно ајде чао само кажи му ако нема страст во една врска тоа не е врска па и со карање ако се оди до секс нека оде и секс и се упм