Нему секако ке му се присака утре или задутре после цел викенд неманје секс како и да е ке му се присака и јас од што сум трпела ке имаме .....
абе нему ке му се присака утре или задутре пошо цел викенд немавме секс и кај и да е ке посака и јас од што сум сакала и трпела ке имаме и после пак ке сака па ке несака ........и секогаш исто
@kasandrasrce Браво со ваков став никаде нема да стигнеш. Исто како феминките погоре, обиди се некој период да не иницираш, да не му зборуваш за тоа, малку исконтролирај си ги желбите, вака како што сте тргнале назад нема. Не верувам дека со карање ќе направиш да има поголема желба.. Нема шанси, затоа стрпи се малку,повлечи се, не се давај така лесно..А и можно е да има друга како што вели сесил, или пак се самозадоволува пречесто, па не му е дојдено до секс.
нема шанси според мене зошто се слушаме 24/7 и нема ни кога ни каде мали се шансите ама никој никогаш не може сигурен да биде што да кажам.........
колку време сте со дечко ти ? зошто не му напраиш една контрола каде живее малце види го шо прае како прае испитај фејс , тел мани една проверка тука у оваа ситуација не треба да бидиш сигурна во ништо можеби или има некој проблем до тебе , или 3 личност , и да не кажиме тој да има потреби од др вид... знаеш шо мислам ..
заедно смее скоро секој ден а ако не сме се слушаме на моблилен 24/7 окапуваме на мобилен и нема кога бе нема кадееее....
ваљда не му е до секс на човекот ... а и секој различно си има потреби, некој не сака многу секс, а има и асексуални - воопшто да не сака секс, али ете има со тебе колку ради реда, од шо знае дека сите имаат... друга можна опција е да е Геј али врската со тебе да му е камуфлажа
Убаво е да се има секс, колку што ви душа сака да имате дневно, неделно, месечно...Само безбедно да е!!
Разговарав со дечко ми за се и зошто ме избегава и одбива за секс и ми даде одговор .Вика дека премногу сум била напорна и нападна во врска со сексот, дека секогаш кога ќе ме одбие кај мене се јавувала хистерија и не сум знаела што правам и како се понашам, дека најбитно ми било ја да си се задоволам и сум гледала само за мој гз, дека сум немала осет за него ( пр. кога стварно неможел или имало некоја причина секогаш сум мислела дека намерно не сака и секогаш сум возвраќала со хистерија,инаети и слично), дека не било со закон пишано дали да биде 3 или 4 пати неделно дека требало да биде спонтано, дека кога и да сме излезеле дали во град дали на кафе секогаш на крај завршувало со секс (95% од случаевите).
Мислам дека го притискаш човекот. Дај олабави малку со бројките. Си се запнала за сексот како пијан за кол. Па толкава му е желбата. Тое е тоа. А ти со напнувањето не му правиш никаква услуга туку уште повеќе го оладуваш. Колку што сфатив ти постојано му се лутиш за тоа а тој па убаво ти кажал дека сака спонтаност. Вака доаѓа како да му се нафрлаш, го гушиш или поточно речено го принудуваш на секс. Добронамерен ми е постов. Не ти делам критики туку совети Дај му простор да земе воздух па ќе го видиш крајниот резултат