sekoj si znaj za sebe.. sekoj si praj kako mu e ubo... nikoj ne mozi da osudva drug za to kako se oseka i za to so go praj pozz
се разбира, посебно утрински нема боља ствар од добар секс за добро утро...после у тек на денот....па за лека ноќ и така секој ден хихих
Така е - јас си го кажав моето мислење, дека девојчето рече еднаш на ден и е доволно, јас само ја цитирав дека се согласувам со неа, исто како јас да сум пишала. А ти прави си како ти е тебе ќеиф и уживај ако можеш повеќе пати на ден, некој не може, поздрав мила!
ovie drugite se napnaja so mene ..normalno oti bez odmor ne mozis ni dva pati da imas seks. i jas mozi preterav ne bas 9 pati.. ete 5 pati neka bidi... ama tolku...dosta za to jas so kazav...
Едно е кога сте дечко и девојка и кога не живеете заедно а друга е дискусијата која се однесува на жени и мажи во брак. Плус тоа индивидуално е, неможе да се генерализира.Разни луѓе разни желби. За мене нормално е да се има и повеке пати, ама во неделата. Луѓе...се што е претерано не е убаво. Не дека п..та е од сапун и ке се потроши, ама страста е таа што се троши. Се со усул.
многу е секој ден, бе. А тие што имаат неколку пати, или имаат премногу слободно време (никакви обврски), или машките завршуваат работа за неколку минути, па така 2-3 пати денес по 5 минути ми има логика, ама 2-3 пати по пола саат - саат... некако многу е. Јас гласам за 2-3 пати неделно. Некако најтаман е. Па има и други работи во кои се ужива заедно Ама добро, ги разбирам тие што се тазе во врска, интересно им е сега, на почеток
Обично имаме 3 пати неделно меѓутоа повеќе партии. Еднаш на викенд ни се случи три пати тој ден, и следниот ден кога пробавме не беше тоа-тоа. Ме болеше и не можев ни убаво да се навлажнам. Така што, кој како си преферира. Ја сум за повеќе партии дневно, помалку пати неделно.
Зависи од човек-до човек, од моменталната ситуација и јачината на либидото. За секој башка, и во различни периоди - различно. Не може да го ставиш во рамки: убаво е или не... да генерализираш...