Глупо е прашањето. Ако сакаш да имаш секс секој ден - имај. Ако не сакаш - немај. Нема универзален одговор.
Од двајца зависи тоа. Што ако едниот сака а другиот не. Јас многу лошо замислувам врска помеѓу двајца каде сексуалната потреба е различна. А општо онака мислам дека е убаво, зошто не би било убаво да се имам секс секој ден.
Ako mozes da izdrzis dolgotrajno zs da ne bas e ubavo toa ama.ne na edna nedela sekoj dej pa posle mesec dena tapa podobro ritam
Убаво е како не е убаво да се има секс секој ден. Но најубаво е сексот да не е по распоред, а тоа значи нај убав секс е не планиран. Според мене задоволството е обострано и поголемо
Ако некој има време и желба за секој ден добро е тогаш. Мене 2 до 3 пати во недела ми е доволно, повеќе од тоа ми пречи и не ми прави некој мерак. Со ова брзо темпо на живеење и умор, не ни имам енергија за секој ден да се сексам, секоја чест на тие што наоѓаат време и се расположени за тоа.
Тој што сам си се фали со тоа дека се секса секој ден, имал 200 сексуални партнери, има 25см, верувај, обратно е.
Па и мене така ми делува, но добро, можеби некој навистина има секс секој ден, не знам, не им држам свеќа над глава.
Јас гла не можам да кренам од секс, еве веќе ги распоредив со бројчина да идат, се тепаат другар надвор, некоја по два-три пати иди, а некоја ич.