Дали е уште со бившата..?

Discussion in 'Канта' started by mar.i, Nov 2, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mar.i

mar.i Активен член

Па едно машко ми рече да излезиме и јас му реков ќе видиме ќе со дог. утре. И добро тоа ама проблемов е што тој пред неколку денови беше во врска и сега гледам бившата се направила во врска ..Незнам дали е уште со неа а мене ме лажи..Незнам што да правам..:worried:

2. awayfromyou

awayfromyou Истакнат член

Па ,прво провери,немој да се излажеш и несигурна да излезеш со него.Пробај да дознаеш преку муабет или пак преку некој во кој имаш доверба.Само да не те примети.Немора тој да знае дека ти се распрашуваш за бившата.Ако не е со неа,можеш да излезеш,сепак мислам дека е пожелно да помине некој период па после да излезеш.Кој знае,можеби ја сакал навистина,па сака да ја преболи,се зависи колку биле блиски и колку време биле во врска.Постојат повеќе можности.Ти колку време пишував со него?Дали си претходно била другарка со него?Нешто слично?Дали го знаеш каков карактер има?Немој да погрешиш.Само не брзај,ти држам среќа :*

mar.i likes this.
  3. mar.i

mar.i Активен член

Па не сум била претходно другарка со него но мислам дека има добар карактер. Иначе на врската од бившата има само лајк стегнато така да мислам дека не е тој пошто веројатно и тој ќе имаше коментирано Што мислиш ти? :)

4. Abeja

Abeja Популарен член

Па што се мислиш, направи некој чоколаден колач, свари кафе и еве идеме уште пред да кажеш кекс :D

Thread Status:
Not open for further replies.