Мене Италијанките,Русинките и Украинките...може и Латиноамериканките...и сите ама најмногу си ги сакам Македонските
Мислам дека не е чудно... чудно е ако е ЕКСКЛУЗИВНО само една националност, ама да те привлекуваат повеќе, пример италијанци, или германци... шо знам, мене ми е нормално. Сите си имаме фетиши ваљда, хаха.
Насловот и воведот не се поклопуваат. Не е чудно, тоа зависи од преференца. Мене најубави ми се Европејци од север и запад, Американци и сл. Особено англо врстата.
Ова значи дека порано си била позрела од тоа што си сега. Колку мажи од таа националност? Ако се два тројца ок ама ако те привлекуваат стотина е тогаш е проблем. Ако се два тројца се мал процент за да се дојде до заклучок дека те привлекуваат мажи од одредена националност. Мене ме привлекува еден ист тип на мажи и нив ги има во сите националности, возрасти, рели
Секој со своето мислење па и јас со моето... Ако сега ја продлабочуваме оваа работа ,би скршнале од темата сосема... Нека остане вака..
Симпатични ми се кинези и корејци. Исто така ме привлекуваат и руси, срби, хрвати. Ама македонче си е македонче.
Не,немам преференции или склоност кон одредена нација ,секој човек ми е ист на мене добро да изгледа да ми е тоа што ми одговара друго не ме интересира можам со секоја култура буквално да се снајдам па човек е не Марсовец хах
Источноевропјани, посебно Црногорци, Срби, Руси... Најголемата љубов што некогаш ја доживеав беше со Црногорец, за жал заврши, но повторно би со некој од нив. И нашите си ги сакам само посакувам да беа малку похрабри, поодлучни и поромантични.