По името, презимето и од која држава е. Па и сигурно пред да излезам се прават муабети такви некои индиректно де. Не сум голем верник ама сакам компатибилност на тоа поле.
Ах добро јас сфатив дека не привлекуваат на прв поглед па отпосле дознаваме кои се што се ама на крај сфаќаме дека се од иста националност. Моја грешка.
Мене од северните земји ми се привлечни, и според физички изглед, и менталитет и култура, таму има најдобар избор. Балкан
Вака, генерално земено, Македонци но исто за привлечни ги сметам и Србите, Русите, Италијанците, Шпанците…
Мене лично ми е важен карактерот и до некаде изгледот.А за националност можеби не би имала нешто против,ама за религија да.Сакам да сме од иста религија со партнерот.
Да ама човекот нема ни видено африканка во живо Кога ќе осети каква миризба имаат не би рекол дека долгорочно на нив ќе се пали
Јас ги сакам оние народи што важат за плави, бели и нежни. Јужњаци не ми се свиѓаат генерално, имаат погруба физиономија.
Чудно е. Фетишизирање на одредена раса или националност е језиво и дехуманизирачко. Сите имате side eye од мене.