Епа сеуште сум мала за да кажам дали живеам во живот кој сум го посакувала. Сега за сега сум дете уште, за неколку години верувам дека ќе го имам оној живот кој го посакувам сега.
15 години имам само,така да како и pamelche,мислам дека сум премлада да кажам. Ама мислам дека горе доле,сум на правиот пат живот со многу среќа,љубов,дружење,смеење,оптимизам.... сонувам да го искористам животот максимално,тој е подарок од Бога
Се уште не,но се стремам да се насочам кон таков. И не само од финансиски аспект туку од секоја гледна точка.
Во глобала да, ама сакам да сменам некои работи. На пример, брзо стекнувам доверба во луѓето, ама и брзо ја губам. И барем малку да сум поштедлива. Ама ќе биде и тоа. Верувам јас во себе. Се водам од една реченица, не знам кај ја слушнав - Ја то хочу и ја то могу
Не и се надевам дека во некоја поблиска иднина ќе се смени тоа. Штедам колку можам па да видам што ќе биде..
Па прилично.Мислам дека имам време, целиот живот е пред мене за да сменам некои работи од коине сум задоволна. Н имам на ум дека каков таков животот сепак е еден!
јас мислам дека ништо не ми фали во животот и сум задоволна со она што досега го имам. денес работите кои ги правам знам дека се отсликуваат во иднина па затоа припазувам што како. мислам дека живеам живот баш каков што посакувам и сум премногу задоволна. секој сам си ја крои судбината.
Onamu kaj si roden igra najgolema uloga vo tvojot zivot.Do moi 20 godini gi slusav moite i lugeto okolu mene i mojot stil na zivot i sega svativ deka ova ne e toa sto go sakam i ocekuvam vo idnina. Edinstveno navagam nacini da eksperimentiram so novi raboti ama pak se sveduva na sustinata od tamu kade poagam.
Иако ништо не ми фали и имам се што посакувам сакам да сменам некој работи што се минимални но се важни за мене..Од друга страна иако државата во која што живеам, луѓето, факултетот,местото и се што имам овде сега се совршени има некој работи што ми фалат за да го имам во целост тоа што го посакувам..Имав и јас стар живот кој што понекогаш ми фали..Можеби треба некој работи да се вратат нешто од сегашноста да се измени за да го имам целосно тоа што го сакам но мислам дека не треба многу да мислиме и да оставиме самото да дојде
..... ......моментално,да...уште пред 5 год посакував да одам странство ,да работам во голема компанија....упорна бев со аплицирање,така да еве 3 год сум тука....имам преубава работа,колеги,почитувана сум,одам да се видам со моите секои два месеци......имам се...фала на господа.....само ми фали тој.....него го немам....ама свесна сум дека не можиме се д а имаме во животот,секогаш нешто фали......
А каков живот да посакувам? Пари,вили,незнам што? Жива сум,здрава,среќна и вљубена. Таков живот јас посакувам
Благодарна сум за сето она што го имам. Такво време е, непредвидливо, кога човек може уште утре без ништо да остане. Живеам денес, наместо да посакувам бајки.