Не. Животот кој сакам да го живеам е за 360 степени поразличен. Но, не се жалам, можело да биде и полошо. Ќе се обидам да си ја реализирам желбата за подобар живот .
Воопшто не го живеам животот кој го посакувам..секој ден се надевам дека некогаш барем на еден ден ке го живеам..
За многу работи - да, но за некои работи - не. Благодарна сум за да-работите и се надевам дека ќе поправам барем дел од не-работите.
Sekako. Poln so avanturi, zabava, profesionalni predizvici koi kontinuirano me razvivaat. Ednostavo uzivam. Eh toj prekrasen zivot, viva la viva!
НЕ! За жал не е нишко како што треба,ни забави,ни друштво,секогаш со тој што ќе решам да бидам мора да е далеку или пак да се најде некоја друга пречка,значи мора!..апсолутно ништо не видов од животов! Си скиснав цел живот дома, главата ме боли секој ден и никому не му е гаље.Се чуствувам како вишок да сум на овој свет
Navistina mi e zal sto e taka. Se nadevam ke imas i ubavi momenti naskoro. A vo vrska li si vo momentov ili...
Nema problem. Nie feminkite zatoa sme tuka, da si davame poddrska. A mnogu li se sakate? Se nadevam ljubovta ti dava motiv poveke.
Dali custvuvas deka toj e vistinskiot za tebe? Zatoa sto ako e taka, mozebi treba da prezemete cekor poveke i dvajcata.
Сега за сега да,неможам да кажам ниту еден лош збор,се прави за да ми докаже колку ме сака.Но што може да се направи кога има голема далеќина меѓу нас,секогаш кога ми треба тој неможе да е до мене,потоа секаде морам сама шетам по улици како чавка загубена(пред некоја вечер ме преплаши една црна кола со манијаци внатре,ги видов обесени на прозорците,кои се обидоа да ме следат но јас бев скоро стигната и се правев дека на тел зборам и така некако се излеков..лелее кога му кажавв на дечко мии... скрена) и се тоа заради тоа што тој не е тука
Mislam deka ako imate golema ljubov treba da pocnete da ziveete zaedno. Ili ti kaj nego ili toj kaj tebe, zavisi vas kako vi e poprakticno.
офф..ама како ќе го направиме тоа,не е возможноИмам само 16 ипол години,освен ако ме почека да завршам средно овде,па потоа на факултет секако дека ќе продолжам во неговиот град..но дотогаш кизнајт шо ке бидне