Не, ама упорна сум да си го живеам животот онака како што сакам , да гледам да не се разочарувам премногу затоа што тоа што не ми се свиѓа во животот го тргам настрана и се борам да го живеам среќно со тоа што си ги задоволувам своите потреби, задоволна сум со тоа што го имам..
Не. И никогаш нема. Многу важни личности изгубени многу желби и соништа неостварени кои така ќе си останат...
Сеуште живеам со моите и сум зависна од нив, не можам да се жалам затоа што никогаш не ме лишеле од ништо што го имаат другите во моето опкружување. Задоволна сум од се што ми пружиле и ми пружаат секој ден, нормално не е се совршено но пред мене е времето да се борам и сама да го создадам тоа што го сакам! Сега за сега ми е убаво а понатака се надевам ке биде и подобро.
Зашо најјако? Јас два пати имам одено сама. Еднаш со авион , Мармарис. Се изнаодморив Мене појако ми е на концерт на Куку Леле што бев сама. Ова прва на факс коа бев. Немав друштво, а мн ги сакав И си појдов сама во киното им беше концертот. Си седнав на столче и си ги ислушав до крај