Да, за сега. Се си доаѓа на свое место во секое поле. Она што недостига е малку повеќе шетање, но ќе биде и тоа.
Јас нешто посакам го правам тоа, здосаде ми па друго на повисок степен сакам и тоа го направам и пак нешто сакам од тоа не сум задоволна и така никогаш не ми е доста од тие личности сум што имаат се што се посакат но од друга страна и не бидејки се нови идеи и желби
Да, задоволна сум! Мојата најголема желба беше да завршам училиште, ете матурирав и сега не можам да се пожалам. ФАЛА МУ НА БОГА сите сме живи, здрави и весели... Живееме среќно и со многу љубов. Саκам таκа да остане. Мојата желба κоја останува е да се вработам но, тоа е на листа на чеκање. Многу ми е убаво деновиве,па таκа неκа остане!
Животот не е совршен. Секој ден нов предизвик. Треба задоволство од тоа што се има, надеж за секогаш подобро и никогаш очај заради тоа што се нема. Така да, начелно да.
Site raboti za koi sum sonuvala gi postignav. Da se omazam od ljubov.. da imam profesija da imam plus zanat nekoj.. da bidam uspesna. Da imam brak koj ke e od ljubov i so mazotmi da zboram se sto sakam bez da sum pogresno svatena.. go imam brakot od sonistata. Zaljubena. No..... sekogas nesto ke se najde sto te pravi da se osekas loso kaj mene sega anksioznosta. I pakk poraj tolku sto bev srekna preku nok se smena se se smenav jas ... koga najmnogu bev srekna.. sega so toa se boram i svativ deka kolku i da go ziveeme zivotot sto go sakame se nesto ke ne maci i ke ne tera da se borime za ponatamu..
NO no За жал не. Не дека немам планови, имам и тоа многу. Само што проблемот е што не знам од каде да почнам
Се е како што треба само кога не би биле во нашава држава ќе беше идеално. За жал тоа не е можно во овој живот.Може во нареден.
Sega za sega e ok, no so mnogu trud i trpenie ocekuvam vo slegnite 5 godini da sum 100% tamu kaj sto sakam da bidam.
Во животот имам постигнато многу повеќе од што сум се наделвала, се тоа благодарение на мојот сопруг кој ме поддржува во се па некогаш дури и ме поттикнува да правам работи надвор од мојата зона на комфорт. Така да , да. Но секогаш ќе сакаме повеќе и ќе бараме повеќе. Нормално е да се стремиш да живееш што подобро.