Во моментов да, иако многу работи не ми се подредени како што би требало според некои општествени норми и замисли, иако многу планови не ми се сеуште остварени, најважно е тоа дека јас се чувствувам среќна. Здрава сум, нека бидат сите околу мене здрави и на број, доволно е Има време и за поубави нешта. Ценете го секој момент што го имате со вашите сакани. Пред некое време ја прочитав мислава и мн ми остави впечаток: "Некој сонува и се моли за да има ден како вашиот, се надевам вас не ви е досаден."
Може да се каже..но има некои работи кои би сакала да се остварат. Сепак задоволна сум со тоа што сум постигнала досега.
Гледам да не посакувам оти така живееш во својата глава и за своите желби, наместо да ја живееш реалноста. После ќе се сетиш дека дури се случувале работите ти си бил со умот на друго место и не си ги уживал. Уживам во животот и кога е лесен и кога ми носи предизвици.
Iskreno i da i ne Ama zivotot e cudo nikogas neznaes sto te ceka utre Ednas e sladok kako seker drug pat e rasipan kako tegla so kompot
Да, дури некои работи, се застрашувачки со исти тек како што сум ги замислувала. Буквало внимавај што посакуваш, ако вистински го сакаш сигурно ќе се оствари.
Подобро е од порано, така да делумно живеам живот каков што порано посакував. Не е баш како што имам скроз замислено, но чекор по чекор ќе си ги остварам замислите, работам на тоа, не се брзам никаде.
Научив да бидам благодарна во животот, нормално е секој да цели кон повисоки амбиции но задоволна сум за сега а знам дека ќе има и напредок.
Па да. Се ослободив од многу личности што мислев дека ме сакаат и посакуваат добро, се ослободив од токсични луѓе. Имам и други цели, се надевам ќе ги реализирам за брзо.