Да, отсекогаш сакав да бидам принцеза, да не работам ништо, да одам по хуманитарни балови, да донирам, да имам слуги што ќе се грижат за сите мои барања, возен парк со автомобили од моите соништа, приватен авион, раскошни имоти на неколку континенти, прекрасен сопруг кој неизмерно ме сака и три преслатки дечиња.
Можеби не ми е тотално перфектен животот, но за разлика од кај што бев пред неколку години и сега каде сум, многу сум горда на самата себе. Си се градам како личност, напредувам во секое поле, ако ми излезат проблеми брзо ги решавам, имам голем круг на пријатели. Се што си замислам, си го исполнувам. Можам да кажам дека живеам живот каков што посакувам
Секогаш може подобро, но задоволна сум од тоа каков ми е животот. Здрава и жива сум и тоа е најбитно, саканите ми се здрави и живи, заљубена сум и сакана сум, среќна сум, тоа ми е доволно.
NE! Odeše se super do nekade, imav dobra rabota, ženska so ja sakav i mislev za ozbilno so nejte, zdravje i se bese ok.Od koga eden nečovek mi se prepreči vo životot se se smeni na lošo, ostanav bez rabota, sakaa da me namestat da idam zatvor, me napušti devojkata, se razbolev od nervozi maka i taga, od togas navamu živeam kako duh...
Ми се погоди само парнерот што неизмерно ме сака и поддржува. Друго ништо деца уште немам кариера нема.
Моментално животот ми е тип топ,баш тоа што сум го посакувала цел мој живот,партнерот ми е момче по кое лудував уште како дете,работа по струка која што сум ја сакала уште од првиот ден кога се запишав на факултет.
Ja plativ debelo cenata shto ne go zhiveev po svoja mera. Poradi kompromisi, tugji mislenja, stravovi, precenuvanje na drugite i stavanje pred sebesi, poradi tugji ochekuvanja i tn.. Se trudam i ucham da zhiveam, nie samite sme “glavniot lik” vo nashite zhivoti iako najchesto zaboravame. Koja e smislata da zhiveesh neshto za shto ne si roden?!
Да,можам да кажам дека го живеам. Фали нешто за да биде комплентно но и со тоа нешто и без тоа го живеам животот кој го посакувам.