Дали зборувате за сексуалната историја со партнерот?

Дискусија во 'Секс' започната од Lisandra, 29 јули 2024.

1. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    8.771
    Допаѓања:
    12.295
    Тие промискуитетни мажи и жени кои се мувале или имале секс, се пријатели до денес на фб. Како тоа останале во минатото? Како ќе знаете? Зошто да не се ценам и да дозволам некој да ме прави мајмун? Не напредувал во кариера, не прошетал на пример, не решил станбено прашање, ама менувал женски, па еве орден ќе му закачам и ќе бидам со него, и да ме фаќа језа кога ќе сретнам некоја што сменила плус 40 и ќе рече во себе „Добро, оваа Тања како го трпи тој, ваков, таков, онаков“...

На Снегулк@23, eliesaab и Jana_♡ им се допаѓа ова.
  2. Anyshka

Anyshka Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2022
    Пораки:
    7.402
    Допаѓања:
    33.168
    Сите сме различни, некои сакаат парнери/ки само за секс, некои само за секс за една вечер, е некои сакаат врска, да имаат чувства кон партнерот, па понатаму секс.
    И многу јасно дека тие што сакаат врска ќе излегуваат, ќе се запознаваат подобро, па потоа врска.
    Ама да имам секс со некој што сме биле другари со години, не би, ама тоа јас, другите си знаат за себе.

На LoneWolfGuy и Mumoftwo30 им се допаѓа ова.
  3. Mumoftwo30

Mumoftwo30 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2023
    Пораки:
    2.937
    Допаѓања:
    6.667
    Какво ти е ова размислување, еве не знам. Што мешаш едно со друго, зашо ако мењал партнери некој, мислиш дека не изградил кариера, нема свој стан, не е чесен, добар, паметен? Не разбирам зашо вакви поделби правиш што никој никаде не ги спомна?

Ај сеа вака, нека е невин и нека биде коцкар, еве и ја напраив таква споредба како ти погоре. Ако имал мн партнери не значи по дифолт дека е никаков, и неспособен. Лични примери знам, бројот на партнерите нема врска со личноста каков човек е, а уште помалку каква кариера има.

На Трагедијаупмм и Anyshka им се допаѓа ова.
  4. Mumoftwo30

Mumoftwo30 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2023
    Пораки:
    2.937
    Допаѓања:
    6.667
    Ама ете за една членка тука тоа е изгледа сосема нормално, а иначе ќе ги броиме партнерите по другарска линија, ваљда? :?:

На Anyshka му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Anyshka

Anyshka Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2022
    Пораки:
    7.402
    Допаѓања:
    33.168
    Тие не се бројат изгледа, тоа е "другарски". :D
    Да не одиме оф топик, темата не е за тоа.

На Mumoftwo30 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Jana_♡

Jana_♡ Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јуни 2021
    Пораки:
    163
    Допаѓања:
    451
    Ние бевме во исто друштво и на почеток имав симпатии кон него да ама бевме само другари. Така да не гледам што се бунат овие. Имам баш познаничка која се омажи со дечко со кој учеа заедно и основно и средно ама многу покасно беа во врска, до тогаш смао другари, познаници.

7. Mahrisa

Mahrisa Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2024
    Пораки:
    277
    Допаѓања:
    1.329
    Не би ми бил маж,мажот ми ако го има пола град извртено.
    Жиголо не ми треба.

Јас и додека бев во врска ги знаев бившите негови,и со кои од нив имал секс. Отворено разговаравме,и толку.

До ден денес си префрлуваме за бившите,ама не да се расправаме,туку на шала :)

На LiquidLuna, eliesaab, Tanjamm и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    8.771
    Допаѓања:
    12.295
    Јас за мојот бивши зборувам. Не сум знаела дека е примискуитет и сум имала работа со таков три недели, крај. Да знаев немаше да има ни три недели, ништо. Што постигнал во животот? Ги јадеше парите на тате спечалени во Германија. Дури кога наполни 30 години почна да бара работа во земјава, мислам работа со полно работно време. За тоа време некои веќе си имаа напреднато во кариера. За образование не се образувал, не се надградувал, се опседнувал да се мува со секакви. Па нема свој дом де, живее во тој што таткото го градел, додека другите кои беа посиромашни, стигнаа подалеку од него, средија куќи самите до 30 години, со мака, со пот. И за него жените се само број, да ги има повеќе, да помине повеќе. Имаше една врска со една девојка 5 години, кога ти збори мислиш за Мерилин Монро станува збор, а да ја видиш девојката потросечна, карактерно дрска, користољубива, афери и муабети секакви за неа. Со друга една што се мувал девојката важи за распад систем, врски со старци, со Албанци. И како ми велиш број на партнери нема врска со личноста и со неговиот успех? Што е успех за тебе? До крај на животот да легнуваме со секое ѓубре што ќе го сретнеме по патот? Години, изглед, карактер, нели е нормално да имаме критериум некој или не е важно, може е партнерот женет Албанец на пример на возраст од 50 години да речеме, со 3 деца, ама ако бројот на партнери не значи ништо, ај, да тераме така.

Во круг на дрољи, немам јас што да барам и сум излегла од тој круг. Со такви не сакам ништо да делам, радо би да не делам ни место во автобус, не па партнер. И каде наоѓате промискуитети, а толку да се успешни? Еве јас таква личност не познавам, може е до мене, не знам. Успехот не се гради со скокање од кревет на кревет, треба дебело да се испотиш, а нив тоа ги мрзи, само забава ги интересира.

Како е чесен некој што спиел со зафатена девојка, девојката на негов школски? На крајот овој тип оти знае дека тие се дружеле за секс, мене ми спушти муабет пред 10 души. Ни крива ни должна си изедов стап. Не може нему, машко на машко, па полесно беше мене да ми се спушти, од гнев оти мојот бивши му се мешал во врската. Како е добар ако се мувал со некоја која е 9 години помлада од него, тоест малолетна? Како е паметен, кога услови имал, ама не вложувал во образование, напротив дури и не му се допаѓаше некако што имам амбиции?

Последна измена: 13 август 2024
    На Gosh, eliesaab и Sitte4 им се допаѓа ова.
  9. Mumoftwo30

Mumoftwo30 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2023
    Пораки:
    2.937
    Допаѓања:
    6.667
    Оваа тема не е за твојот бивши, туку општо и генерално за сите, да напоменеше ќе знаевме барем, а ти вака во множина збориш, не може да генерализираш, доста луѓе се успешни и со добра професија, имаат свој стан, паметни се... итн итн.. и имаат мн партнери со кои што спиеле. Темата е за љубовниот живот а јас зборев за бројот на партнери, а не како некој на некого си ја украл девојката или жената.
    Твоето искуство не ја менува реалноста, дека човек може да биде добар и успешен без разлика колку му е бројот на партнери.

Енд оф мај стори.

На Трагедијаупмм, Anyshka и Adidas888 им се допаѓа ова.
  10. Bratot

Bratot Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2019
    Пораки:
    4.369
    Допаѓања:
    15.195
    Ехх Тање, денес значи никако да куртулам од трагични богати љубовни приказни проследени со драма, мистерија и бурен љубовен живот :|

Австрискиот милијардер Ричард Лугнер почина на 91 година, два месеци откако се ожени со 49 години помладата Симоне
    164.jpg

На Mumoftwo30 и Tanjamm им се допаѓа ова.