Луѓе, забегавме од поентата на темата. Грешка е Причината поради која девојкава си ја дала невиноста. Па битен момент во животот е првиот пат, особено за женско. Тоа е муабетот овде И греши ако се надева на нешто со него, а свесна е каков е. А дека бил со девојка, вереница, сопруга и легнала...ни птва ни последна, тоа е друга тема.
Аман со тоа бе сакал да си му втора трета, пета. СЕКСОТ е обострано уживање и штоа ако е и за една вечер ноќ па и недозволен. Штоа ко женското сакало она е во врска а он слободен.Тогаш тој би бил вториот само ли хахаха
@Dust се трудам да бидам во тек, убаво пишав дека тоа е веќе друга тема, а не дека е невозможно или па дека сум скептик
Многу и ја зголемуваме вредноста на невиноста, и ја правиме преценета. Се случило што се случило, назад нема, мора да поминеш преку тоа. Ќе имаш уште многу искуства понатака во животот и ова нема да ти има толкаво значење повеќе. Личности како него има многу во Македонијава, и најубаво е да си се тргнеш од нив. Ама верувам дека лекцијата си ја научила
Според мене не е проблем што девојката имала секс, проблемот е што имала секс со кретен кој бил во врска а таа знаела за тоа и пак продолжила... Самата си кажа дека не сакаш врска со него, па остави го и продолжи понатаму
А што очекуваш ти, на форумот има девојчиња што уште немале, ама за солење памет први се во сите теми, а Петар80 не знам зошто е на форумот. Едно паметно мислење не сме проччитале, само по збор два, најчесто е да или не или нешто што другите го напишале
Според мене ништо не си згрешила. Ти сигурно си му била онаа за "една ноќ".. Не се грижи многу околу тоа се лучило што има лошо. Уживај си понатаму во животот забавувај се. Ако не се забавуаш кога си млада тогаш подобро стави си шамија и скриј си го лицето и прави се светица.. Заборави го и готово.
Нешто имаш да ми кажеш или ми солиш памет. Ако пречиат моите пишувања што не ги прерипаш едноставно е.
Види можеби си згрешила поради тоа што си имала однос со него а си го знаела фактот дека тој е во врска. Од таков човек кој пред се не ја почитува својата девојка сигурно ти си му била за забава или некоја промена како резултат на досада од врската или слично. Мислам дека првиот секс како невина девојка си требала да го имаш со некој кој навистина го сакаш и ти е љубов. Како и да е ваква грешка може да се случи кај секоја девојка, но штом си веќе и на факултет значи дека не си мала и дека многу работи ти се познати. Ова нека ти биде една лекција и искуство за како понатаму. Немој да се депримираш и да чувствуваш вина или да имаш чувство дека којзнае каква голема грешка си сторила. Во тој момент ти си почувствувала потреба за тоа и се надевам ти било убаво. Сега продолжи напред мислам дека од таков човек неможеш да очекуваш нешто многу освен секс за една вечер. Мислам дека треба да најдеш некој кој навистина ќе те сака а и ти него и со него да почувствуваш вистинска љубов која се изразува преку секс. Не може да се врати времето и немој да се трудиш нешто особено да направиш бидејќи мислам нема да се променат работите. Тој можеби ќе ти се врати пак ама секогаш ке постои можност и шанса да замине и да го снема повторно. Заслужуваш подобар