Знам и многу го сакам тоа. Кога бев на одмор за Грција се пријавив во натпреварот по пливање и добив диплома.
да , се научив да пливам многу касано онаму кога бев 11 години .. Ама сега знам да пливам , не многу добро.. Иначе никој не ме научи или ме учеше како да пливам онака една ден сама си се научив
Топ пливач сум роден сум за вода, како делфин сум. Уште на 10 години научив да пливам и оттогаш немам гајле. Најважно е кога се плива да не се испаничи што и да се случи. Ме има фатено во неколку наврати грч во ногата и што правам легнувам на грб или со рацете се одржавам на површина додека да помине и после продолжувам, а некои сигурно многу попанично би изреагирале сметајќи готово е дојде крајот.
Уживам да сум во вода... Повеќе сакам да нуркам одколку да пливам Да не избегам од темава знам да пливам и пливам од 2 одд..и морам да се пофалам дека сама научив !
Да знам да пивам и не ми е страв воопшто да одам во подлако напротив јас уживам во вода моите дома ме викаат водна жаба
Знам и обожавам ама само летно време онака море/езеро/река базен ретко по хотели ама вака да тренирам у базен со капа такви ствари со наочари НИКАКО само на плажа уживанции без глупави капи и наочари слободна милина
Знам да пливам, но секогаш се држам до поплиткото бидејќи имам фобија од вода т.е. страв ми е да одам предлабоку.
не ама навистина сакам татко ми и брат ми се многу добри пливачи мајка ми и така и така али јас не.. :/