незнам да пливам а сакам да научам ама имам страв од вода ....пример кога ке влезам во базнет и се обидувам да влезам до врат одма како да се гушам незнам како да објаснам...ако знае некој како полесно би го победила тој страв....
Знаев да си пливкам и јас порано, ама до таму до кај што можев да стојам. Летово се научив малку од малку да пливам во подлабокото
Како бивши спортист ,морам да се испофалам и да кажам дека можеби немам кондиција за трчање НО за пливање имам....пливам одлично ...ма обожавам да пливам.
Секако дека знам не онака профи туку најнормално баба ми и дедо ми како мала ме учеа иако сите викаат дека многу убаво пливам и обожавам вода море езеро базен несакам
Да баш пред еден час денес бев на базен, прилично сум добра и во последно време наставникот не ми вика дека не ги прававм вежбите правилно, проблем ми е тоа што сум спора но на никој не му пречи. И ти го препорачувам пливањето бидејќи ти го исправува грбот.
Crna Gora , pred 15 god , bevme 5-6 familii zaedno , toj den bese so golemi talasi , i toj edniot tatko zema site deca da gi frla vo branovite i da im vika : PLIVAJ !!!! , i taka se naucivme site da plivame , taka i jas ke gi ucam moite deca , najdobra tehnika
Во Борис Трајковски, и го прашав татко ми 1800 е за еден месец, во Олимписки е поскапо другарка ми оди таму и ми кажува за влез се плаќало. Има посебни клубови и често има и натпревари и воглавно е убаво но некогаш е ладна водата.
леле незнам да пливам зошто имам страв од вода...а сакам многу да научам ама незнам како да се ослободам...а сум била по одмории и во базнети ама така се буричкам само ...ако неккој знае некоја техника како да го совладам стравот...
Знам да пливам секако и обожавам да пливам. Сите техники ги знам, салто, скок на глава и се тоа. Тренирав неколку години мислам дека од 6то одд до 3та средно и благодарение на тоа си развив убаво телце . Ептен сакам да се глупирам во вода, да се тркам, да се давам со друштво, а најомилено од се ми е скокањето од бродче, не викам од педалинка затоа што нема од кај повисоко да скокнеш. Не пропуштам да се возам на брдо кога одам на одмор, ама услов е да застанува бродот во подлабокото да се изнскокаш ко човек. Многу се нервирам што последниве неколку години имам проблеми со ушите кога ми влегува вода и неможам да си уживам во скокањето и гнурењето на раат. Ми се ствара некој одвратен притисок и ме боли па несакам да ризикувам да се удавам, пак со друштво се опуштам знам дека ќе ме извадат од вода.