Не знам да пливам,а со моите порано нон стоп одевме на одмор.Татко ми неколкупати се обиде да ме научи но страв ми беше, и уште ми е
Знам,и обожавам да пливам. Се научив пред некаде 3-4 години. И многу добро пливам. Најдобра и најбрза сум од моето семејство! Уште да се научам главечка да се фрлам во вода
Me uceam uste kako dete,no badijala.Nikako ne uspeav da go prebrodam stravot od dlaboka voda.Neli si zgaznam jas na cvrsto tlo...
Знам. Се научив во 7 одд, и тоа кај професионален инструктор во Скопје. Не сум којзнае колку добра, но се снаоѓам.
знам да пливам се научив пред 2-3години но кога пливам таму кадешто можам да да стојам не ми е страв и ќе пливам но кога пливам во длабоко имам страв и неможам да пливам се ми се чини дека ќе пропаднам...незнам зошто така...
Па секое машко знае да плива , особено кога во морето/реката/езерото/океанот/базенот/кадата има згодни девојки
Не и не верувам дека некогаш ќе научам. 1. Досадно е и преферирам да си шлапкам во вода. 2. Се плашам од вода.
Пливам, нуркам, скокам, салто напред, салто назад... Никогаш не сум се плашела од вода, баш напротив - уживам да пливам. Научив уште кога бев многу мала. Татко ми ме научи повеќе начини на пливање од кои преферирам да пливам грбно затоа што имам проблеми со рбетот.