Дали знае вашата мајка за вашиот сексуален живот?

Дискусија во 'Секс' започната од Alekche, 20 март 2010.

1. Alekche

Alekche Истакнат член

Се зачлени на:
    29 ноември 2009
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    4
    До сега никој ја нема отворено оваа тема па ми текна мене затоа што јас на мајка ми и кажав пред некој ден за мојот сексуален живот,па ме интересира дали имате кажано и која била реакцијата на вашата мајка???
    :) :) :)

На Lolo5 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.084
    Допаѓања:
    155.522
    И немам.
    Има ваква тема инаку.
    Фала,чао,пријатно.

3. ivance5

ivance5 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    200
    Мојата мајка знае...со неа одам на гинеколог...

4. lolitaa

lolitaa Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    463
    Допаѓања:
    81
    Па нормално дека знае не е од марс падната,и јас и кажав па тоа не е воопшто срамота,ме посоветува на кој гинеколог да одам и ми даде неколку совети,не навлага што и како а и јас не би сакала да зборам :lol:

5. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Знае секако,јас кога почнав со сексуален живот одма и кажав,да не му ја мислам,и сега некогаш се зафркаваме,што,како.
    Таа ми дава совети,со мене оди на лекар,се буквално.И милсам дека не смеете да криете од мајката,ни под точка разно,таа најдобро знае да ви укаже на некои работи,а не сами да се правиме надри лекари.

6. lavce

lavce Истакнат член

Се зачлени на:
    24 ноември 2009
    Пораки:
    158
    Допаѓања:
    36
    Мојата не знае. Малку е со заостанати сфаќања па ако и кажам ќе ме исфрли од дома така да ;)

На edna_malecka, Leo girl, Lolo5 и 10 други им се допаѓа ова.
  7. tigrica

tigrica Истакнат член

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    4
    pa normalno deka znae prvo sto istrcav da kazam e na majka mi ne kako sto poveketo sto pravat prvo trcat kaj drugarkite no sepak sekoj razlicno razmisluva pozz......

На Lolo5 и blagica1991 им се допаѓа ова.
  8. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    А бе се е добро,и заостанати сфаќања,и ептен строгост,ама немојте да мислите дека мајките пијат мастило,знаат тие,порано или подоцна ќе сетат,и тие знаат како се прави тоа,не не донел штркот ;) така да...

На Lolo5, GaY.bOy и prava90 им се допаѓа ова.
  9. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.407
    Допаѓања:
    105.640

Se soglasuvam ,inaku jas bidejki nemam najdobri drugarki sekako deka na majka mi i kazav za prviot pat :)

10. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.257
    Допаѓања:
    43.752
    Не знае детали, ама знае генерално општо факти :)
    Првиот пат кога имав односи, им кажав само на другарките, зошто сметав дека ќе ја шокирам мајка ми (средношолка, со долга врска, и куп бубачки во глава бев :lol: ), меѓутоа кога сестра ми која е постара од мене три години, имаше некој проблем со менструацијата и решивме да одиме на гинеколог, сите три, си кажавме отворено и јас и сестра ми дека сме сексуално активни, дека користиме заштита, дека внимаваме... И мислам дека јасно е, на 22 години нема да бидам калуѓерка, кога си имам дечко си го сакам и си имам нормално, сексуални односи со него. Не ме прашува, ама знае меѓу редови да направи некогаш муабет, или ќе отвори тема за тоа, и нормално разговараме. Драго ми е што со неа сексот никогаш не бил табу, и сметам дека кога и јас ќе бидам мајка, ќе го имам истиот однос со своите деца по прашање на сексот.

11. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    581
    не знае се многу нормално, но кога немав добиено 2 месеци, дозна многу нормално, а кога имав 16 дена таа беше со мене на гинеколог.

12. Victorya

Victorya Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.398
    Допаѓања:
    510
    Знае само дека сум сексуално активна и понекогаш знае да направи муабет за тоа и да ме посоветува, меѓутоа не навлегува во детали. Инаку заедно одиме на гинеколог, па и да сакам, нема криење. :D

13. newring86

newring86 Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    678
    Допаѓања:
    883
    ne sum i kazala, ama imam dolga vrska, ideme sami na odmor - sigurno ne mislis deka sum nevina uste :) ama ne znaete kolku mi e smesna koga ke pocne od daleku da ja navlekuva temata da pravime muabet za seks. ja osekam deka se obiduva demek da me opusti da i kazam, da izvlece nesto- ama, ne se davam :) mislam deka nema potreba ;)

14. OrdinaryGirl

OrdinaryGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2010
    Пораки:
    1.453
    Допаѓања:
    499
    Јас и немам кажано, можеби ќе беше полесно за мене ако имав постара сестра, ама вака јас сум таа што треба да ги урива сите препреки и се да прави прва. На сестра ми секогаш и е многу повеќе допуштено за разлика од мене кога бев на нејзини години. Штознам... не сум многу отворена со неа за жал, барем за вакви интимни теми. Малку е старомодна во тој поглед, така што сеуште и немам кажано, но веројатно претпоставува :$

15. snake

snake Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    877
    Допаѓања:
    124
    мојата мајка знае иако кога дозна се разочара малце во мене,зошто е старомоден тип иначе не правам муабет за секс со неа некако ми е глупо

16. Boyfromtown

Boyfromtown Нов член

Се зачлени на:
    17 февруари 2010
    Пораки:
    411
    Допаѓања:
    102
    Од што има да се разочара брејј селска работа.Па тоа ако е за разочарување дај деца да не правиме,дај да не се жениме,мажиме и слично.

17. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.600
    Не знае и така и треба да остане. Мислам, сигурно е свесна дека не играме домино со дечковците со кои излегуваме :D
    Ама не гледам потреба да се кажуват такви детаљи од интимниот живот на мајката. Некои работи треба да останат само за себе ;) Реално, не верувам ни дека може да даде некој совет во врска со тоа, иако е многу напредна и слободоумна жена :rofl: Зошто да се комплицираат работите кога нема никаква потреба за тоа? И не ги ни сфаќам девојките кои го делат интимниот живот и сексуалните желби со мајката, мене тоа ми е страшно бизарно.... |(

На marchi-cool, Lolo5, Ognenija и 4 други им се допаѓа ова.
  18. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    boyfromtown,poleka malku so izrazite,zboruvas za necija majka,biraj zborovi :x

19. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    ha ha ha jas bi i kazala zasto da ne,iako smetam deka si znae a bidejki misli deka ke mi bide neprijatna temata ja izbegnuva a mene toa mi ogovara :lol:

20. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Знае и без проблем си правиме муабет за тоа. Нема застарени сфаќања, многу е добро кога родителот знае како да разговара со своите деца и да бидат отворени и искрени меѓу себе.