Дали знае вашата мајка за вашиот сексуален живот?

Discussion in 'Секс' started by Alekche, Mar 20, 2010.

1. Echo

Echo Истакнат член

Знае дека сум сексуално активна, и тоа мисли дека сум почнала нешто порано отколку што стварно се случи. :D
    Ама мислам дека нема потреба да знае детали за мојот сексуален живот. Знае колку што треба.

Lolo5 likes this.
  2. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Па... не сум и кажала но таа си знае,паметна е! :) не и кажав од причина што не сакам мн да зборувам со неа за тие работи пошто е мн голема паничарка па кој ќе ја слуша после “да не направите беља,вака, така...“ и само на тоа ќе мисли! така прави за брат ми, он се си кажува и после таа само се нервира и мисли! а инаку правиме муабет за секс,заштита и такви работи ама за мене лично и за мојот сексуален живот не! го познава дечко ми уште пред да се фатиме,заедно сме веќе 2 и пол години а сега и сме и нон стоп заедно и таа си знае сигурно! јас и кажав на тетка ми одма, потоа на брачед ми што е постар неколку години од мене и на една другарка,сега веќе поминаа неколку месеци кога некој ќе ме праша велам ДА имам сексуален живот и тоа не е срамота! Единствен проблем ми е што сакам да одам на гинеколог а не сакам со мајка ми :(

Lolo5 likes this.
  3. done

done Истакнат член

Не и нема ни да и кажам, ако нешто се сомнева ок, ако не пак ок :)

Lolo5 likes this.
  4. Frosin4e

Frosin4e Истакнат член

Леле и јас сум таква и во односот со мајками а и сестра ми
    блазе им на тие што можат за се да си разговараат со мајките

Lolo5 and Reaper666 like this.
  5. budala.sum-pa.sto

budala.sum-pa.sto Истакнат член

И јас исто, воопшто не сум блиска со мајка ми има премногу застарени сфаќања, едвај се помири дека имам дечко, па за секс ќе и кажувам :D

Lolo5 likes this.
  6. starfish

starfish Популарен член

исто исто. нема потреба од детали, доволно е што знае дека сум си со дечкото и што пазам !

Lolo5 likes this.
  7. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

да и му кажа на татко ми :envy: :o :worried: :$ тоа е.....

Lolo5 likes this.
  8. doktorka-an

doktorka-an Истакнат член

да мојата мајка знае се порано почесто се а сега само да сум имала синоќа и ништо друго а секако не во детали,најинтерсно е што за мојот прв пат знаеше само мајка ми и никој друг и таа најдобро ме советуваше за тоа вечно сум и благодарна :)

Lolo5 likes this.
  9. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Знае ;)

Lolo5 likes this.
  10. mk20

mk20 Истакнат член

Мислам дека ако кажам на мајка ми таква работа ќе се пошекне жената:) Немам храброст да и кажам нешто такво.Знам дека не е падната од Марс,ама никогаш не сме зборувале на таква тема и...
    Моментално ми доцни и мн.се плашам и најмногу од се ми се родителите у глава,не дај боже да се деси нешто,не знам како би кажала дома,мислам ќе ме убијат:worried:

Lolo5 likes this.
  11. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Не знае од мене , ама си знае жената. Не е од марс падната. Не сакам да зборам со неа на таа тема.

Lolo5 likes this.
  12. annnni

annnni Популарен член

Секако дека си знае,слободно си разговарам со мајка ми на таа тема заедно одиме на гинеколог,и доколку имам некоаков проблем веднаш се консултирам со неа...таа секогаш ми се смее кога ќе и речам:
    -Мамо синоќа кога се љубев..(зошто сум викала се љубев,а не с....в или сл)

Lolo5 likes this.
  13. martinagirl

martinagirl Истакнат член

i jas sum ista kako vas i sega gledam uteha poradi toa sto mislev deka samo jas sum a imalo mnogu slucai kako mene a jas nemam hrabrosta da kazam :(

Lolo5 likes this.
  14. shalala

shalala Истакнат член

е мојов случај е за*бан. не ме пуштаат од дома на одмор со дечкото зашто мислат сигурно ќе "легнеме" а не знаат дека тоа веќе е биднато :?: страв ми е а и срам да и кажам на мајка ми каква е работата оти таа смета не дека сум мала но дека не сме оделе доволно со дечкото(5 месеци-но не се гледавме интензивно зашто живееше во др земја).. и сега што? probleem :?:

Lolo5 likes this.
  15. Offspring

Offspring Форумски идол

Знаеше и за бившиот отворено ме праша и отворено и кажав само да. Знае и сега. И тоа на шала пред него и треснав :D Јадев нешто и мајка ми ми вика дај му и него машко е. И и реков не му паѓа не се секирај :D

Lolo5 and aquafortune like this.
  16. BurstBerry

BurstBerry Популарен член

Мојата мајка знае за мојот сексуален живот, и кажав јас самата затоа што мислам дека најдобро е мајката да знае бидејќи доколу ви се појави некој проблем таа ќе ви го даде најдобриот совет...ниту една мајка не си мисли лошо за своето чедо...затоа не срамете се и кажете и ....се работи и за вашето здравје...

Lolo5 likes this.
  17. Pain

Pain Истакнат член

нема шанси јас да и кажам за мојот сексуален живот, додуша можи и си има сфатено, пошо одам кај него на викенди да преспијам, па сигурно не играме не лути се човече дури не ни се соспие ;) а патем за на гинеколог ... сама си одам, не ја носам мајка ми со мене, пошо многу добро се познаваме со докторката шо ми е гинеколог и нема потреба да ја носам мајка ми со мене а и не ми требаат паничари и да ми велат пази шо прајш, ум во глата, мала си бла бла :D затоа според мене најарно ќути си дупи си :)

Lolo5 likes this.
  18. fighter

fighter Популарен член

ова е исто ко со мајка ми! и моите беа исти такви, и кај мене беше иста ситуацијата одмор со дечко???! бог да чува, а всушност тоа е многу незрело размислување...демек секс да не случајно имаме....ама човек ако сака тоа да го направи ќе го нарпави сегде...не му треба одмор за тоа :rofl: Иначе многу ме нервираше мене тоа.Брат ми со девојките се акаше по одмори а ја ??!?~?„?~ Ма да сега кога ќе подразмислам може до некаде биле у право...ама само донекаде.Иначе не и кажав...незгодно ми беше не бевме блиски толку многу.Повеќе бев блиска со татко ми, тој да ме прашаше ќе му кажев отворено[/b]

Lolo5 likes this.
  19. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

мојата знае не е мутава ...не од мене ама си знае ]:)
    искрено му завидувам на дечко ми што е така поврзан со мајка му
    може да и каже а за секс си зборуваат баш како и за секоја друга тема
    се и кажува ... :)

Lolo5 likes this.
  20. irenna

irenna Популарен член

Јас не би сакала дечко ми да е така поврзан со мајка му. Како ќе изгледа тој муабет :^)
    Мамо вчера кога се е*евме со Ирена и она кога свршуваше , јас и реков... или
    Мамо јас повеќе сакам отпозади ама Ирена па сака да е одозгоре ....

Што знам, сепак не би сакала таква блискост, исто како јас да и речам на мајка ми
    Мами да видиш колкав му е , кога спие на лева страна му лежи... :D

Не , не , си знаат родителите тоа што треба , само основното, па не се од Марс паднати. И нивно е да ни викаат : внимавајте , чувајте се , ама деталите ќе си ги задржам за себе :)

Lolo5 likes this.