Неееее, луда е мајка ми, таа си мисли со 1 треба да останиш цел живот, и тој шо ти бил прв,тој треба да те земе Ко нивното време е ова,аха, баш така....
немаме разговарано на таа тема ама нее будала со дечко две години сигурно не се држиме за рака цело време туку и нешто друго си држиме
Сигурно претпоставува, секоја вечер или јас сум кај дечко ми или он кај мене. Сигурно не се држиме за рачиња. Кај и да е отворено ќе направам муабет
Во стилот на Дузи абсофакинглутли НОУ! За жал со мајка ми тешко идат таквите муабети. А, се фино си почна ќерка и.. и отиде на 17 години да и каже кој и се свиѓа и дека планира да има дечко. Нормално, со прашање „ок ли е ?“, верувам дека и да кажеше не! не ќе ме спречеше, но мое е да кажам, така осеќав тогаш. Сепак, таа рече во ред, ама мислам дека ја имав збунето жената тотално пошто имаше гипсирана фаца и поглед у една точка,подолго од неколку минути. Во наредниот период се до распадот на таа моја прва платонска врска, мамица моја душата низ нос ми ја извади со муабети како ќе попуштам во школо, како нема да завршам ни средно, како цел живот ќе ми отиде во бестрага... и а ме заболеше стомак според неа беше АХАМ! бремена си! а како да и објасниш дека од лапање и држење за рака деца не се ствараат, побогу. Мада и таква опција стои И покрај оваа тортурава, за наредната физички активно употребена и злоупотребена врска и кажав пред да почне и повторно дур траеше цела врска имавме војна на ѕвездите, како што имаме и за се живо и диво нормално за првиот секс не и кажав.. мислам треба да си луд... не ќе правам тест за бременост секој ден само да и олесни Иначе тоа беше приказната да. Сега за ова новото, не знае... нема потреба мислам. Доста и беше со отворени разговори, а и мене
Не, јас лично и персонално нЕ сум и' кажала, ама претпоставува жената не е глупава. Млада е , сама сфаќа некои работи ..да не кажам се разбираме со пОглЕд Прашајте дали тато знае?!
Знае, мн сум блиска со мајка ми, ама недај боже да и речам 1 ден ми касни, или деновиве треба да добијам, аххх на секој 5 мин, и доби? Па 2 ипол години сме со дечко ми, разбирливо ваљда и е колку толку, иако и она е со сваќање, еден и толку... ама се се менува...
Мајка ми е многу отворена за се и нормално дека знае дури еднас и велам мамо мене ми касни трудна сум и она само:Батерфлај немој да ме пласис или пак некогас и велам мамо ја уствари сум невина те лазам дека имам односи со дечко ми и она нееее беее знам ја па вие така си ги дрзите само нонстоп несто ја задевам на таа тема оти интересна ми е леле еднас и викам мамо ја го изневерувам дечко ми ако ја не сум имала мозност друг да погледнам камоли да си фатам и да одам со друг освен тај мојот љубоморен,ама она ми е интересна кога почне со она познатото: ти си иста како татко ти ауууу кај ја со тебе ке се расправам (оти они разведени и тој е виновникот за лосите работи) зосто ма да го изневерувас а ако ѕвони тука? ја викам ти ке ме вадис и она пустата се нервира,ама многу е cool сто понекогас многу ми смета ама ај здрава и зива нека е
кога ќе и кажеш и дали ќе и кажеш .. се зависи од возраста и од тоа колку време одиш со некој .Не баш сите мајки се современи и можат да ги сфатат тие работи .. јас и немам сеуште кажано .. бидејќи таа мисли дека сум мноооогу мала .. и има такви сфаќања .. дека ако имам односи со дечко ми .. и ако тој ми е прв .. мора тој да биди и последен... така да мислам дека со текот на времето ќе сфати дека не можи со некој да одиш 1 година и да немаш односи ..
нема потреба сама си знае имам врска очигледно не мисли дека само за рачиња се држиме и имам доволно години за да знае дека сум имала сексуален однос а и добро ме воспитала да ми каже кога е погодно време и кога ќе се чуствувам спремна мислам не сум згрешила
Не гледам причина зошто воопшто некој би знаел нешто за мојот сексуален живот тоа е нешто лично само помеѓу двајца луѓе, поинтимно од тоа, здравје
Не. Никогаш немам направено муабет за тоа. Не сум можела слободно да се отворам и да кажам. Ми фалело тоа, затоа знам како ќе постапувам со ќерка ми..