Za so prviot decko mislam deka se somnevase i deka edno 90%znaese ama pak nema dokazi me prasa negirav hahahaha sram mi bese togas da i kazam sram mi e do den denes
Известена е само за првиот дечко т. е првиот пат нажалост од не толку убави причини. За моментална ситуација и за сите претходни не знам и не ме интересира, ништо не сум проговорила ни имам намера да зборувам, на никого отчет нема да му давам за своја интима.
па претпоставувам дека знае со оглед на тоа дека сум со дечкоми 7 години. на одмори со него, викенди со него, ама се прави наудрена дека не знае инаку да зборувам за тоа со неа нема шанси, срам ми е и незгодно
Искрено не ако мие мајка и секако дека треба да знае све ама некако мие срам да разговарам со неа на таа тема или па да и кажам што знам, неможам едноставно ете. Иначе све друго и кажувам никогаш не сум криела ништо од неа. Мајка е и треба све да знае.
Знаеше скоро се'... во генерални црти (со кој/кога/дали е со љубов или не).. Додека не 'заодевме' со сопругот
Не. Неможам со нејзе да зборувам за секс. Сепак си претпоставува. Долго време дечко, кај него, некаде на викенд, сигурно нема да се гледаме.
Нема да и кажам кога ќе станам сексуално активнна. Бидејќи таква е по природа мајка ми. Грижлива е и секој месец после тоа ќе ме прашува да не ми касни, кога сум имала последен пат и слично. 1 ден да ми касни ќе збесне и нема да можам да поднесам и она да ми труби над глава. Така да дефинитивно нема да знае.
Знае дека сум сексуално активна, и таа и татко ми. Немав ни потреба "официјално" да и го соопштам тоа, на 20години и година/година и пол во врска, секако дека ќе имаме и односи, ништо страшно. Знае да ми повтори да пазам, ум во глава и толку, за подетално срам ми е некако да и се отворам.