Колку ви е битен сексот во врската? Има ли страст или само механички сте вклучени во актот? Колку често имате? Колку време трае?
Битен ми е многу и немам секс, ако не чувствувам страст. Ми се има случено на сред однос да прекинам, ако ми прекине возбудата. Ретко имаме секс (еднаш месечно од прилика), ама често 'се палиме'. Некогаш и по цел ден, без воопшто да има пенетрација.
Битен ми е до степен што не би била во врска во која нема секс. Неможам да се замислам во секс без страст. 4-5 пати неделно минимум. Во период без обрвски и почесто, на пример карантинот кога беше имав скоро секој ден. Една партија 15-20 минути, а на една партија остануваме само кога се брзаме.
Па до душа голема филозофија е сексот па да не биде добар некој. Незнам која е таа легенда што не би знаел/а да изведе некоја реална поза, да се бакнува и да експериментира нови нешта и слично. Де бе, кажав ли нешто што не е реално?
Битен е. Што ќе ми е партнерот ако не го бива. Страст скоро секогаш има. Ретко се случува да прекинам. Секс имаме 3-4 пати неделно. Во недела обавезно по два пати. Траењето зависи. Минимум 5, максимум 15 минути. Ако не е добар во кревет, ќе се најде замена.
Битен е, и има баш многу страст ради тоа. Во просек 3-4 пати, некад и више. Со времетраење во просек од 10тина 15 мин. Зависи некад и помалце некад и пола саат. Ама последниве два месеци е толку интимен шо незнам и јас што се случува таму
Смениси виндовс И како функционирате жити се.... Тешко тебе предпоставувам или нее тој виновникот ????
I feel you... Тешко е.. Не знам колкав период си вака, јас 10 месеци веќе.. Не знам некогаш како да се утешам...
Нели беше породена пред некој месец? Многу парови и онака одбегнуваат секс за време на бременост, дали заради страв, дали заради препорака од доктор. Како и да е, со дете е навистина потешко да се одржи интимата, односно флуктуира, во зависнот од периодот ( децата менуваат ред во спиење, заспивање и така натаму). Битно е да се прилагодувате, но да не се испуштаат овие моменти. Верувај. ќе се порправат нештата, сеуште ви е се ново.
Пред 5 месеци сум породена. Не е само интимата, општо како цимери се однесуваме. Нема ништо интересно, монотоно е и притисок чувствувам..