Mn fetisi imam Visoki stikli , crni podvezici i crven karmin ednostavno ja obozavam perverzijata , no ova so "golden shower" ne mozam da go razberam kako voopsto nekogo moze da go zapali
Абе нека се мочаат ако им е убаво, ама ако мене партнер ми спомне такво нешто не знам како би изреагирала. Трчанка да ме нема Иначе јас онака што приметив во скоро време, не знам дали се рачуна ко фетиш али нема врска. Сакам он да биде главниот, да биде по груб и да бидам тотално потчинета. А врвот е што мојава врска воопшто не е таква, туку фала богу само во некои "такви" моменти
Kazi mu na partnerot da si igrame 50 nuances de grey kakvo mocanje kakva e taa ljubov jas ne gi razbiram , da go sakas nekogo a da mu se izmocas ?
^ не бе какви 50 нијанси на сиво, не ни имав големи очекувања од филмот, али кога го пуштив едвај го догледав. Досаден беше, барем некои сцени добри да беа А во врска со мочањево, стварно не знам Секогаш кога се работи за вакви работи пробувам да имам опен мајнд и да не осудувам, али тоа не значи дека би пробала
Ајде нешто и да научиме. Дали некој од вас знае што е Аксилизам? Еве мала помош, тоа е исто така еден вид фетиш, но прашањетѕо е каков е тој фетиш?
Аксилизам – пазува како фетиш. Триење на пенисот од пазувата. А сега научив уште неколку поими како лакрифилија и мизофилија и Отиде светов...