Има ли некој што се возбудува на тикови? Некои репетитивни движења, трепкања, дур елаборира за Ниче, уметноста на Рембрант, дава критички осврт за делата на Пинчон или едноставно го објаснува хедонистичкиот начин на живот? Мислев дека сум настрана се дур не ја отворив претходната страница и прочитав за сексуални "дразби" предизвикани од уринирање.
Мој : нежно лижење , грицкање на врат , усни , гребење на грб , дирти талк , секс на опасни места ( каде некој може да не " фати на дело " ) и сл. На мм: хулахопки , плескање и штипење задник , нежно влечење за коса .
Jas sum fanatik na BDSM.. Sakam da me vrzat i ona da mi se eznaebat imam probano so lizici, so sekakvi vrvki, koga partnerot ona vladee so mene, premnogu e dobro... Nema bolje koga ti doagja da svrshuvas a nemozes da mrdnes
Средени женски стапала. На пролет/лето, кога ќе почнат да се шетаат во сандали, со лакирани нокти нема живот за мене. Послатко и попривлечно нешто нема. Мислам, поштувам се од женско тело, ама средени стапала, врв. Е сега, немав среќа во животов, не памтам да сум имал девојка што обнувала внимание на тоа, па ни жена ми сега, така да си остана само фантазија.
Hshshs mn jako ova . zena i tuka se pali . jas odam na manikir i pedikir i vo zima pred se sakam tamu da sum sredena iako nikoj ne me gleda.. Ama retko nekoj da se pali na ova .. Bravo decko
Ех, баш ми е драго дека има и жени на кои ова им се свиѓа. Ако се за една масажа на стапала, цел живот должник ќе ти бидам
Реално сакам откачено секси и убави девојки со премногу естроген и да свршаваат ''додека не умрат...'' Прљави работи и прљав тврдокорен секс ... Скоро сите фетиши уствари ми се фетиши и на мене... нема некои посебни прибелешки, сакам да се изедеме взаемно многу јако и да има премногу оргазми...
Фетиш им биле кошулчиња, маичиња, кондурчиња... Ај бе идете поназад прочитајте за она мочањето еден врз друг па видете шо е фетиш.