Фетиш ми е да не ги соблака гаќичките, да и ги грицкам ноџињата, па да и' ја намотам косата со рака и додека се ебеме да гледам како прави болни гримаси.
Би сакал да пробам златен туш, јас да бидам тушот. Не дека ми е фетиш туку онака колку да пробам и да речам дека сум го направил. Тоа е нешто како еднодневна посета на Париз, битно сум бил таму.
Јас имам опасна желба да ме доминира злобен кловн. Ако се рачуна, тогаш тоа е мојот фетиш. Значи да е во фул таква облека и шминка, али шминката да е уствари страшна, а не онаква слатка ко за детски роденден.
Мене ме возбудуваат девојки во хеланки, хулахопки и останати мрежести работи а најмногу ме привлекува оној office style, има нешто посебно во овие девојки кои што при првиот поглед зрачат со сексапил и интелегенција п.с во оваа категорија ги сместувам и специјалните обвинителки Ленче и Фатиме пример нешто вака
За мене - брада и масажа. На маж ми му забранив да ја крати целосно брадата. За маж ми - носење танга при секс, плескање по задник, скубење за коса.
Земи еден леген со вода млака , стави морска сол и некоја етерична купка.Прво ке и ги измиеш после ќе земеш грицкалица,фино летпо ќе и ги исечеш ноктите , после земаш турпија да и ги изгланцаш и на крај лак (твоја омилена боја купи ) и ќе ја измасираш со некоја убава крема на крај и ете ти , фантазијата ќе ти стане одма реалност ! ААА и да, додека да чекаш да се стопли , облечи и сандали за по дома . Патем ако има закоравени стопала , имап у апотека апаратче едно , знам баба една бараше , као нова ќе биде !
Уште 2 недели е 1ви Април, па може ќе ти се оствари фантазијата. Btw, и мојата фантазија е слична со твојата
Де бе, што „љубен“ ќе ти беше тој што не сака ни како кловн да се облече за да ти направи мерак. Па крај краева ти ќе го гледаш него за време на секс, а не он сам себе. Освен ако не ти е фетиш и огледала да имате насекаде
e ajde de, a pazi ja na nego mu ispolniv fantazija... more neblagodaren haha a tvojata sto e? kaza deka e slicna so mojata, kolku slicna?
Ме заинтересира, каква фантазија ти му исполни? Јас мојата фантазија (т.е. една од многуте ) ја напишав на темата Сексуални фантазии, ама ај ќе ти ја копирам и тука: Али со оглед на тоа што се ближи 1ви Април, ќе може уште од дома да си се маскираме
Јас под фетиш поразбирам некои поперверзни работи,фетиш пример може да ни бидат некои материјали,како латекс,после врзување со лисици,јажиња(бондаж),потчинување(едната личност е доминантна),садизмот,мазохизмот спаѓаат во фетиши,потоа униформите се фетиши,за некои мажи убаво средени женски стапала се фетиш,воајеризмот е фетиш,егзибиционизамот(покажување на интимни делови во јавност),букаке.... @Sanjichka007 Не знам како се викаше тоа со уринирањето ,имам читано поодамна,ама да и тоа е фетиш,и пола од овие работи што ги набројав се сексуални пореметувања дека сепак некои отстапуваат од нормалното нели??
Фетиш мене ми е фудбалерско газе. Аууу да Ама баш фудбалерко, онака години активно некој да тренира и само за по газето да го шлапаш. Имав среќа го шлапав додека можев. Фудбалерски дрес и високи чорапи .
Nema nesto pojako od milfica 40 godisna so hulahopki i ubavi stapala lakirani crveni....toa me izluduva poveke od bilo sto