Ete od zenite malku pohrabra imam fetis - zgodna zadnica na maz. Znaci da mu e onaka dobra ne mora debela ili slaba, tuku licno mene da mi se bendisa. I racete da mu se blago navezbani, nejkam nekoi podueni vo racete, tuku strikno samo od vezbanje. I eden fetis ajde ke go narecam - mn sakam maz ko ke zastani ispraven i so stav na jak maz. Zato bre mazinja - sho se navednuvate i podsvitkuvate vo grbot veke ko da ve karame....ako si 2 metra ti e gajle, ispravete se. I uste edno - nemate poim - kaj site zeni voopsto - deka ako maz podrabotva po nekoja domasna rabota, sho ke mu se sluci vo krevetot hahahahah seriozno, ne e ova sega majtap pram. Eeeee da znajte deka nekoja barem tuka priznava - SEKOJA ZENA IMA FETIS. da ne se lazime aman. SEKOJA ZENA SAKA BE DA VE IZEDI VKREVET. ama opstestvoto ni e glupicko i prosticko, mislite ahaaa ovaa so kuznaj kolku bila i sigurno me izneverva. da da, sekako, duri taka mislite - ke si imaat zenite svaleri
Јас имам фетиш за убави женски стапала. Но, тоа никако не значи дека на секоја сакам да и ги бацувам стапалата, тоа никако... треба ептен да се многу работи погодени за да почувствувам таква желба. Ептен да ми се свиѓа на лик, да е многу женствена... тоа му доаѓа како некој врв. Ако тоа го посакам, значи жената е “ептен топ“. Така да, може си ептен топ, барем за маж ти
Не бидете judgemental. Одобрени се сите видови забави во сексот, додека се по волја на партнерите. Секако, прекумерното насилство кое може да нанесе повреди при општење се исклучува од ''нормала''. Освен ако истото, повторно не е одобрено од учесниците. Нема потреба од толку паметување и лекции за (не)морал. Нема ништо одвратно во nails, heels, foot, latex, rimming или golden shower. Иако, последново не е баш препорачливо од хигиенски причини, но тоа е друга тема. Мене ништо од фетишиве не ми е претставува особен turn on, бидејќи преферирам класика, но за љубителите на горенаведеното само можам да кажам - go for it!
Не знам дали се вбројува како фетиш, но ако да тогаш имам фетиш за коса. Многу сакам да кубам, секако без тоа да биде болно за партнерот
а и тоа сакам, заборајв да напишам. нормално со мерка. до госпогата погоре, ако се откачил маж ти и фетиш му се твоите стапала, жено, шо бараш друго? превод на таа постапка е - мори ке те изедам и ќе те ееееее дури можам. аплауз за него, тоа треба, не кавги на кауч, туку нов кауч на секои две години заради тие причини. уште нешто, ако ти имаш фетиш напрај го со него. ем супер релакс, ем ќе му одобриш тоа со стапалата. маженца и женички, ај фетишите со вашите партнери да си ги прајте како маж и? а? барем нема трошок за свалерај да прајте
Да ми свршува на гради, незнам дали може да се нарече фетиш ова но верувале или не кога ми го прави тоа јас доживувам оргазам.
Има секакви фетиши. Некои ми се океј, некои онака, а пак некои не се нормални... http://www.vokabular.org/forum/index.php?topic=6109.0;prev_next=next Urolagnija – zadovoljstvo u uriniranju po partneru ili inace. Vaginofobija – muskarcev strah od vagine (da mu nece “progutati” penis). WTF?
fetish hmm kolku i da zvuci cudno sakam da ja gledam devojkami kako ja seksa drug a ja da sedam da drkam da gledam to e eden ima i povejke