Се извинувам за фонтот, мислев дали има фетиш каде се дере КОЖАТА, на пр. се нож, скалпер..., а тоа да е возбудливо. Петелот го кубат кога ќе го припремаат за супа. А тоа каде го кубат, го кубат кај јајцата.
Мојте фетиши не се за на јавно место , исто и приказните што ги имам ... ќе кажам само некои "фетиши" а тоа се Rim Job, Deep Troath & BDSM.
За да блеска треба и рачно полирање, ама нешто те нема да пишеш у врска со тоа. Или иде накнадно после јазично, не знам.
Пријател, не ме јеби.. ти кажав не сум за јавно споделување. Јес да сум без граници ама нема да дозволам да ме ебе со стрепон ко кучка Ќе ја оставам во ќош да мочка 10 саати ....
Високи, крупни, влакнести, црни мажи. Со рачишта волкави, стапала поголеми од 46 Скоро се' што сте пишале дека ви е фетиш сум пробала. Имавме еден период со сопругот кога сакавме да пробаме се' што можеме. Беше забавно, ама повеќе како дете кое прв пат пробува различни вкусови сладолед, за да открие кој му се допаѓа највеќе. А да, и тоа што ви беше најгорзно сум го пробала. golden shower