Еднаш прочитав на форум на една девојка фетиш и било дечко кога ќе и прднел гласно и машки. Се има по светот Иначе мене фетиш ми е кога е само по боксерки па го штипкам за газето, кога е пресно бричен, кога ме крева враце, секси ми се нозете негови а понекогаш му давам да стави танга
Еднаш со дечкото имавме само петинг онака диво (зошто бевме малку повеќе од напалени), и почнавме да се гребеме низ телото, онака нежно по вените и колковите а потоа малку притиснавме (се разбира не премногу). И тоа сфатив дека ме начисто ме излудува Сеуште не сум подготвена да одам за нешто подалеку и посилно од тоа, но понатаму ќе пробам кога ќе бидам поголема и позрела. Многу ми се допаѓа тоа чувство. Секако без болка, да не се разбереме погрешно
Морав да искоментирам сори. Си ја замислив ситуацијата в кревет попалени, оваа му вика :"Ајде, гласно!" И се слуша трррррррррррррррррпрррррррр И оваа:"ооу јеа" - уште толку се попалува. Шо нема.
А пред сексот,една прекрасна топла романтична вечера, ЧИНИЈА ТОПОЛ ГРАВ! Ајде душо,изеди повеќе,да имаш сила за после...
Ме пали кога ме бацува по гради, па така нежничко ќе ме грицне. Уф уф уф.. А му ја сакам брадичката птпорасната 2-3 дена.
КОга ке ме фати за половината со една рака и силно ме повлече накај него и притоа цврсто да ме стегне до него... Ее тогаш ми се иде одма да му се качам, абре моментално сум утоп мокра до колената
Се согласувам. Јас да си го додадам и телото, целата градба. И најбедното нешто е тоа што зборува германски перфектно. Ма колку и да го мразам јазикот, сакам да го слушам него како ми зборува.
Имам. Многу и кинки се бајаги Освен оние нормалните дека ме привлекуваат рацете кај момакот, стомачни мускули, широки раменици и слични глупости, обожавам убава, права форма на „господинот“ Ако е чуден ич не го гледам. Па и во порнич кога ќе видам некои кривини дека фаќаат не ми се гледа повеќе И да, целиот орган како таков ми е фетиш али да не навлегувам во детали Него, да не се сфаќа погрешно зборот фетиш? Се си мислам дека фетиш е претерано обожавање на нешто што лудо не возбудува, нешто што е невообичаено, а не г’зиња, стомачни, коса и брада. Сето тоа е нешто сосема нормално и секојдневно. Несекојдневно е што знам, да ви е фетиш да ве камшикува по г’зето нешто као садо мазо бидејќи фетиш ви е болката, или момакот кога ненормално се пали на хулахопки, толку многу што не ви дозволува да ги соблечете. Е ова е фетиш.
рацете на машкото ми се најголем фетиш, исто така и шепотење на уво.. фетиш ми е и оној ладникрвен поглед
Јас под фетиш разбирам нешто друго. Не нешто што е веќе дел од вас како брада, мускули, облини, погледи, шепотења или допири на места што ве палат. За фетиш сметам чипка, свила, накит, лисици па гума, PVC, ракавици, високи чизми, униформи...пендреци и камшици
Се согласувам со тебе. На пример мене ме пали груба масажа, грикање на стомакот, ама тоа не го сметам за фетиш. Јас лично мечтаам додека имаме секс да бидеме облечени во униформа. Тоа особено ме пали и се надевам дека ќе се случи наскоро.