Епа имајќи предвид дека ова е врвот во садо мазо (покрај нанесувањето други видови физички "болки" и понижување) Значи се останато А верувам си добро упатен па знаеш што се спаѓа под тоа "се останато"
Nemam fetis no bi sakal da imav. Ocigledno e deka lugjeto koi imaat fetis sekogas imaat pricina poveke za zadovolstvo i orgazmi. Citav i mi ostanaa vo sekavanje dva fetisi toj so mazi so golemi race i cevli br. 46 pri sto vo normalna situacija ako toj nema dobri dvizenja dzabe mu e i camci da nosi a ne cevli no ete negovata partnerka blagodarenie na fetisot ke si bide zadovolna iako moze toj da e tapa vo krevet odnosno vlezi-izlezi partner. Vtoriot fetis e fetis na obleka corapi hulahopki ona sto voopsto ne me vozbuduva se raboti za parce tekstil i nisto poveke no za nekogo e vistinski afrodizijak. Aj sto nemam fetis nemam no ne bi mi precelo moja partnerka da ima so isklucok na fetisi povrzani so telesen otpad ili nanesuvanje telesni povredi.
Не значи дека ако имаш фетиш, дека поголемо сексуално задоволство доживуваш Фетишот може да биде само алатка во постигнување на сексуалното задоволство. Не значи дека ако имаш фетиш спрема нешто дека не можеш да уживаш и во други сексуални активности, освен ако не ти е опсесивен фетишот и не можеш без него сексуално да се возбудиш. Овде сите зборуваме за фетиши, ама повеќе се преференции, а не услов за оргазам.
E de brzo obidi se da mi nacrtas kako da ne razbiram ne ni napisav takvo nesto tuku deka e jasno deka imaat pricina poveke za razlika od drugite lugje Ne dozivuvaat poveke seksualno zadovolstvo no fakt e deka fetisot im e zacin poveke i pridonesuva pri samiot cin Dodeka kaj toj koj nema fetis nekogas koga nema bas zelba za seks a zaradi fer odnos kon partnerkata/partnerot treba da se ima odnos toj odnos ke bide poveke radi reda kaj ovie so fetisot pokazi im podvezica ili taa so cevlite br. 46 i ete go Popaj mornarot Toa zboram a ne deka poveke ke uzivaat ednostavno im e motiv plus doping aditiv kako sakas nareci go.
Немаш ти ниту една преференција? Сигурна сум дека имаш, ако ништо друго, барем за изглед на партнер. Тоа е како масовна прокливација да одбираме партнери по физички изглед (за чевлите 46 де, кое впрочем беше моја изјава )
Fizickiot izgled i ne se smeta za fetis a toa so racete ili cevlite - da, bidejki stavas akcent na odreden segment Mozebi e cudno mozebi ne no ete nema nesto konkretno nitu kako postapka nitu kako del od telo nitu del od obleka sto mi deluva ekstrastimulativno.
Кој успони и падови му ги праиш со сликите браво ептен пуштање другарската...инаку ценам добар изглед на стапала битен момемт се, многу кажуваат за самата девојка
Ова што набројувате не е фетиш, туку преференции. Фетиш е, доколку само тој еден начин може да те возбуди и ништо друго освен него. Опсесивност има во фетишизмот, не предиспозиција...