Фетиш ми е да ме понижува некоја,садо мазо и слично,ама тоа во МК го нема не сум сретнал таква господарка до сеа,
Ти не беше со дркањето во кола и да те гледа некој? Егзибиционист си. Има... Валијант нудат таква услуга... или нудеа.. едно време гледав на сајтот нивни. Нема секс, само фем-дом.
Имам одено неколку пати во Валијант ама не е тоа тоа ,мирисот на самиот простор ме убива,и кој знае колку е чисто местото..
Јас имам фетиш на дланки. Долги прсти со убаво средени нокти, нежни, големи, чисти, мажествени, силни. Кога ќе ме стисне да се возбудам! Сакам фингеринг, сакам да ја лижам дланката, да ме гали, дави, да ми шлапа шамарчиња, да заспивам во неговите силни раце
Фетиш Добра предигра, убав долен веш, секси хулахопки, добар кармин, тверк, свршување во уста , или на газенце
фетиш на долен веш или хулахопки не би било женската да ги носи, туку ти или јас, сеедно, тој што го има фетишот, да сака да ги допира, што знам можеби и да ги облекува. на пример, без да знае девојката бркаш у нејзина фиока, бараш гакички, ги соблекла хулахопките и ги земаш, допираш по тело, ги мирисаш, десницата ја активираш....итн иако она првичното напишано ти е супер, не верувам дека има машко што не го сака тоа
Moj fetis...jas sakam da grebam, da grizam, da napagjam hahahahaha...da me udira poleka poo gazeeto, da mi ja lize, da mi stava marama na ocite i da mu se prepustam celosno negova..hahahaha abe mn fetisi imam..a za zenski da ne zboram ubavi noze, ubav gz, dolga kosa, ubav parfem i za masko i za zensko abe svastarii..
Ги обожавам клучните коски. Сакам да ми збора. Неќам нежности што погрубо то подобро. Врзвање, давење, се тоа до некоја граница. Играње улоги исто така е една од најинтересните работи што ми се случила. И сакам да е доминантен дефинитивно.