Ова е ваљда единствената тема кај шо тргнав да читам мислења од прва страница. Чоек учи додека е жив, па така и ја денес сум побогата за некои термини као ‘golden shower’, ‘rim job’, ‘prostate orgasm’. Бај д веј, вториве две често ги дискутирам со другарки и на ниедна не ни е јасно зашо муживе не кажат дека им се свиѓа. Мислам по реакција е очигледно дека се на 9то небо. Не сте геј, ок е. Што се тиче до моите фетиши, мислам дека груб секс и доминација ми се први на листа. Све шо е успорено ми иде на живци, не ми е убаво. А скроз би сакала да пробам нешо со улоги, али мојов мажјак ќе мисли дека сум побудалена така да мудро си молчам и трепкам со очињата. Јебеш.
Кога гледам некого како врти перчиња од косата, или рони нешто гума ли од ѕид ли,гризење усни,шкрткање со молив пенкало фигури без смисла,коа филозофира некој и мрда со прстите се ова ме излудува ама врвот се перчињата нонстоп ги мокрев гаките на факс и у автобус
Да сум предложил. Некако чудно ме гледале после предлогот. За лижење стопала некако се сложиле но за страпон за жаллллл неееее