Цркам кога ке ми се појави со штотуку миена, разбушавена коса и раскопчани фармерки од кои се гледаат фамозните гореспоменатите линии од пелвичните коски и боксерките. Па уште кога ке ми упати еден остар поглед со тие продорни очи и ке ме повлече накај себе...е ај седи мирна де... Инаку да, не се овие нашиве баш фетиши. Фетиш е нешто хм...да не речам, до некој степен „умоболно“ (не ми текнува баш прав збор), невообичаено...еве на пример foot fetish или оние ептен гадните од типот 2 girls 1 cup, 1 man 1 jar итн.
Не е дека е умоболно, да, тешко е да му се најде збор, ама мислам еве му дале збор веќе, фетиш, доаѓа некаде од потсвеста, пак со умот е нешто, да сакаме да си играме на некој начин со други помошни средства. Како на пример, нежниот допир од свилата и нешто буди кај некого повеќе и ја прави целата игра толку повозбудлива. Само партнерот да знае што да очекува и да не се шокира ако случајно се најде врзан за рамката од креветот
Веќе се спомна овде foot fetish и фетиш за хулахопки. Јас признавам дека припаѓам во таа група. Но не он да носи, скраја да е. Хмммм уствари ја имам фетиш момакот да ги има овие фетиши Уствари и мене лудо ме палат хулахопки и ги носам нон-стоп, понекогаш и на спиење иако знам дека сабајлето после спиење во хулахопки се осеќам непријатно и цели ноги некако ко неодморени ми се. Не сум лезбејка, ама згодни ноги во убави сјајни хулахопки и фино средени стапала кај девојка во моја близина морам да признаам дека ми прават да се чувствувам „непријатно“
Е ова е фетиш а не грицкање у врат и стомачни мускули На вакво нешто мислев. Имав еден момак, фетиш му беа женски прстиња на стапала, обожаваше да ги лиже А мене све едно незгодно си викам, немој бре душо, чекај малку, полека, све и свашта има таму Што да ви кажувам, врти сучи, пак не е беспрекорно чисто. Али не, ете него моите прстиња му беа фетиш и крај. И после морав да посветувам екстра нега на стапалата, јбг
Моја другарка имаше сличен случај . Типот многу сакаше да и ги лакира ноктите на нозете, да и ги масира стапалата, да и ги бакнува, па од таму после да тргне сета акција... Секој со своја занимација
^ Lovely Ете да отворам душа, па смејте ми се ако сакате. Јас на пример на оваа слика или слични на неа неможам да останам рамнодушна (уствари се возбудувам):
Фетиш?! Незнам дали ова е фетиш ама мене ептен ме пали кога се бацуваме и кога ќе ме фати за косата т.е. за главата и ме турка надолу кај би-бип! “Земиго срце!“...а јас па се правам на три ипол и тој уште толку ме влече и она чувството кога го земам во уста....!! Ме излудува значи!
Лелееее ај за мене,туку ете ви,да си кажам за мојов арно ме потсетивте...да,фетиш му се жени у хулахопки и стапала у хулахопки.Лудак!ЛУДАК!!! Еден ден ќе го најдам како ми ги џвака директно од фиока,нешто ко шпагети.
Аууу рацете му се нешто најсекси најубаво нај нај....!! И како мириса најубаво целиот.. сакам и кога ќе ме гушка по вратот... Како да не го сакам најмногу !!
Аууу Лепаа, топ е нели? А ти као демек се нечкаш, и овој уште толку те тегне, те бутка, и ај - се предаваш некако Ммм да да, добро е тоа, дигам и јас срамежливо раче за истото. И секако кога ќе си ги заплетка рацете во косиштево и ме тегне, ме кубе, така малце грубо...уствари не знам дали е фетиш, ама пали
двете линии кај неговите колкови кои се движат надоле во правец на бииииип , остра вилица..... и полудувам (во позитивна смисла) кога ќе ме грабне и ќе ме залепи за ѕид со едната рака ми ги држи двете раце, со другата поминува низ мене - кај ќе му текне таму уффф почнав со daydreaming
Си ме изнасмеала со постов. И јас порано си мислев "лудак" се додека не се помирив со тоа и морав да го прифатам зашто фетишот за таквите е нешто нормално, како потреба. Јас да му го ускратам тоа задоволство, одма он ми крати орален, мајке ми! Јас лично немам фетиши, од тоа што го прочитав наназад, ништо не ми делуваше на фетиш, тоа се секојдневни работи на кои доста голем дел девојки се палат, а нешто поинакво да ме возбудува...тоа не.
Това не је ветиш................. ти кажуваш што ти се допаѓа кај дечкоти,иколку многу го сакаш,фетиш је нешто кое ти је некој мал ситен детаљ , кој тие потребен да се возбудиш и да постигнеш оргазам. А не како мириса рацете това она, и обично под фетиш се подразбира нешто .............. настрано