Јас ова го имам видено во филмови/серии, поточно се сеќавам на една сцена од турската верзија на Очајни Домаќинки. Dominatrix жени, знаеш она облечени во црна кожа, со камшици, црвени штикли. И некои мажи сакаат да бидат така скроз доминирани, дури и понижени. И газење е ко дел од таа доминација.
Леле да! И стапала убави да има, мада ова мислам не спаѓа у фетиши Фетиш не е нешто као невообичаена сексуална активност?
Па немора да е строго сексуална активност,да поврзано е со сексуалноста ама зависи на кој начин те привлекува тој фетиш кај партнерот,ако те привлекува сексуално ,сигурно е фетиш... Јас така го сваќам фетишот...
Фетиш е кога само на тоа едно можеш да се возбудиш. Ова што го пишуваме/ат не се фетиши, преференции се.
Гугл вели фетиш е кога абнормално многу ти треба одредено нешто за да се возбудиш или задоволиш, моето си е на место.
Немам едно кое мора да биде. Сексуалната привлечност ми е сплет од преференции. Повеќето се флексибилни.
hmmmmm,razmisluvam i nikako da se setam,ami mene se me pali,se me bozbuduva,od baknez do......da ne nabrojuvam,luge zavisi so koi ste i kakov ili kakva e taa,ama ke se prilagodis,sekoj ima razlicni zelibi,ili ke probas nesto,ako bi se nareklo se fetis sto ne vozbuduva najpoveke ete neka bide oral sex,ama fetis e pa nesto drugo hahahahha ali ne mene,jas nego,onaka uzvam i me pali mnogu,inace se bi sakalaubavo mi e i tolku kraj ,ostajte me stara sum jas,ama znam se ako vi e ubavo nestoto terajte,ako ne ne,ednostavno,bizarni raboti nesakam.... se zaboraviv dosta e
Има различни фетиши кај мене дома со девојка ми сакаме да запознаваме нови парови и да имаме нови дешавки